İyi Günde Kötü Günde 1. Bölüm İzle!

İyi Günde Kötü Günde 1. Bölüm İzle!
İyi Günde Kötü Günde 1. Bölüm İzle; 12 Eylül Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Star Tv’nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde’yi izlemek için detaylar haberimizde!

İyi Günde Kötü Günde 1. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı 03 Medya tarafından Star tv için hazırlanan İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk bölümü Cumartesi saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Uzun hazırlıklar sonunda ilk bölümüyle ekrana gelecek ve seyircinin merakla beklediği dizinin yönetmenliğini Metin Balekoğlu üstlenirken senaryosunu ise Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil yapıyorlar. Sezonun iddialı yapımlarından biri olması beklenen dizi ilk bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. İşte detaylar!

İyi Günde Kötü Günde 1. Bölüm İzlemek İçin Tıklayın

İyi Günde Kötü Günde Konusu Ne?

Uzun süre birlikte olan bir çiftin ayrıldıktan sonra yeniden bir araya gelmek için mücadele ettikleri dizide bir organizatör ayrıldığı eski sevgilisinin başka bir kadınla olan düğününü organize etmektedir. Düğünü organize eden Leyla ve eski sevgilisi Sarp ve yeni evleneceği Melisa öyle bir üçgenin içinde kalmışlardır ki her şey karma karışık olmak üzeredir. Sezonun iddialı yapımının türü romantik dizidir.

İyi Günde Kötü Günde Birinci Bölümde Neler Olacak?

Star Tv’de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve 03 Medya tarafından hazırlanan İyi Günde Kötü Günde dizisi heyecanla beklenen dizilerden biri. Bu akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan İyi Günde Kötü Günde’nin ilk bölümünde Leyla düğün organizatörlüğü yapmaktadır. Şirketin sahibi kızının düğününü de Leyla’nın planlamasını ister. Ancak Leyla planlayacağı düğünün eski sevgilisi Sarp’ın düğünü olduğu bilgisinden uzaktır. Leyla düğünü başarılı şekilde organize edebilirse terfi alacaktır ve bunun için elinden geleni yapar. Sarp ve evleneceği Melisa ise oldukça heyecanlıdırlar. Her şey güzel başlamıştır. Her şey tam da istenildiği gibi giderken Sarp ve Leyla bir anda karşılaşırlar ve her şey ortaya çıkar. Sarp karşısında kendi düğününü organize eden ve beş yıl önce nikah masasındayken terk ettiği Leyla’yı görünce şok olmuştur. Aynı şekilde Leyla’da şoktadır. Bundan sonra gelişecekler ise ikilinin geleceklerini yönlendirecektir.  

Star Tv’de bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek olan İyi Günde Kötü Günde 1. Bölümünü tek parça ful izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

12-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar