İyi Günde Kötü Günde 3. bölüm izle

İyi Günde Kötü Günde 3. bölüm izle
İyi Günde Kötü Günde 3. bölüm izle; Çok sevilen İyi Günde Kötü Günde dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

İyi Günde Kötü Günde 3. bölüm izle; Star TV ekranlarının yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde, 26 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00'da yeni bölüm ile ekrana geliyor. Yeni başlayan ve merakla beklenen İyi Günde Kötü Günde dizisi milyonlarca izleyici tarafından takip edilecek. İzleyiciler yeni bölümü tek parça ve full HD olarak nereden izleyebileceğini merak ediyor. Sizde İyi Günde Kötü Günde yeni bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İyi Günde Kötü Günde 3. bölüm izle

İyi Günde Kötü Günde 3. bölüm özeti

Sarp, düğünü bir başkasına devretmesi için Aslıhan ile konuşunca bunu öğrenen Leyla sakin kalamaz. İşinden memnundur ve ayrılmak gibi bir düşüncesi yoktur ancak sürekli Sarp ile dip dibe olmak onun için hiç de kolay değildir. İstifa seçeneğini de düşünmektedir ancak kesin bir fikri yoktur. Her şeyi tamamen akışına bırakmaya karar verir ve zamanla evrenin kendisine bir mesaj vereceğini umar. Leyla tüm bunları kafasında tasarlarken Sarp da bambaşka planlar yapmaktadır. Amacı Leyla'yı şirketten defetmektir. Bunun için Leyla'ya başka bir şirketten çok daha iyi bir iş teklifi gelmesi için uğraşır. Böylece başka bir şey yapmasına gerek kalmadan Leyla kendi isteğiyle şirketten ayrılacaktır. Büyük uğraşlar sonucunda o teklifin gelmesini sağlar. Teklif karşısında Leyla büyük bir kafa karışıklığı yaşamaya başlar. Önünde iki seçenek vardı. Ya gelen teklifi kabul edecek ve şirketten ayrılacak, ya da teklifi reddedecek ve şirketten geri dönmemek kaydıyla ayrılacaktır. 

Bu akşam ekrana gelecek İyi Günde Kötü Günde bölümü yine büyük bir televizyon izleyicisi topluluğu tarafından izlenecek. Bu bölümü siz de izlemek istiyorsanız bu adres üzerinden yeni bölüme ulaşabilirsiniz. İyi Günde Kötü Günde dizisisinin yeni bölümünü izlemek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen gibi önemli isimleri başrol olarak yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisi O3 Medya tarafından hazırlanıyor. Her Cumartesi akşamı saat 20:00'da ekrana gelen dizinin senaryosunu Aksel Bonfil ve Pelin Karamehmetoğlu birlikte kaleme alıyor. Sevilen dizinin yönetmenliğini Metin Balekoğlu üstleniyor.

26-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar