İyi Günde Kötü Günde Dizisinin Finali Seyirciyi Mutlu Etmedi!

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin Finali Seyirciyi Mutlu Etmedi!
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve 03 Medya tarafından hazırlanan İyi Günde Kötü Günde adlı dizi 6. bölümle birlikte final yaptı. Ancak final bölümü de beğenilmedi.

Geçtiğimiz sezon koronavirüsten dolayı dizler sağlıklı bir şekilde yayınlanamadı. Kimi dizi çekimlere devam ederken kimisi de erken sezon finali yaptı. Bu da ister istemez büyük bir sektör olan dizi piyasasını çok derinden etkiledi ve bu sektörde çalışanlar zor zamanlar yaşadı. Bu durum dizi sektöründe içinde bulunduğumuz sezon için bir yeniden başlangıç ve telafi sezonu olarak görülüyordu ve pek çok yeni diziyle birlikte geçtiğimiz sezonun başarılı yapımları da büyük umutlarla sezona başladı. Ancak ne yazık ki kimi yapımlar için bu umut dolu sezon çok uzun soluklu olmadı ve bu yapımlar çoğunlukla reyting düşüklüğü sebebiyle sezona erken veda ederek final yaptılar. Büyük umutlarla sezona başlayan ve güçlü kadrosuyla göz dolduran Star Tv’nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde de bu yapımlardan biriydi ve dizi cumartesi akşamı itibariyle 6. Bölümle ekranlara veda etti. Ancak gelin görün ki dizinin yayınlanan son bölümü de aynı şekilde seyirciden yeterli ilgiyi görmedi.

İyi Günde Kötü Günde Kötü Bitti!

O3 Medya tarafından Star Tv için hazırlanan ve sezona büyük umutlarla başlayan İyi Günde Kötü Günde adlı dizi sezona erken veda ederek 6. Bölümde final yaptı. Aslında bu dizinin bu kadar erken final yapmasını kimse beklemiyordu ancak ne yazık ki seyirci dizide istediğini bulamadı ve dizinin reytingleri bir türlü toparlanamadı. Bu durum yayıncı kanal ve yapım şirketi açısından masraf ve zarar demek olduğundan alınan bir kararla dizi geçtiğimiz Cumartesi akşamı 6. Bölümle birlikte ekranlara veda etti. Dizinin yayınlanan son bölümü yani final bölümü de ne yazık ki beklentileri karşılamadı ve romantik komedi tarzında ele alınan dizi seyirciden yeterli ilgiyi göremedi. Bu durum dizinin final bölümünün de seyirciyi mutlu etmediği şeklinde yorumlandı.

Elçin Sangu’dan Açıklama!

İyi Günde Kötü Günde dizisinin güzel oyuncusu Elçin Sangu dizinin final yapmasıyla ilgili bir açıklamada bulundu. Güzel oyuncu açıklamasında “ne olursa olsun bu kadar zor zamanlarda bu kadar insanın özveriyle çalıştığı işlerden bahsediyoruz. Siz, biz. Daha çok alanda, sahada çalılan insanlar için 6 bölüm değil yani. Ben bunu eskiden de kabul etmiyordum. Şu anda kabul etmiş değilim. 6 bölümde bir işin kendini anlatabilmesi mümkün değil. Dolayısı ile orada demek ki başka dinamikler devreye giriyor. Kanal matematiklerini siz bilirsiniz1 ifadelerini kullandı.

19-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar