İyi Günde Kötü Günde 6. Bölüm izle (Final)

İyi Günde Kötü Günde 6. Bölüm izle (Final)
Yeni sezona iddialı başlayan fakat bu iddiasını sürdüremeyen İyi Günde Kötü Günde 6. Bölümüyle final yapıyor. İyi Günde Kötü Günde 6. Bölüm (Final) izle!

Yeni sezonda Star Tv'de yayına başlayan İyi Günde Kötü Günde dizisi ekranlara erken veda eden dizilerden biri oldu. Başarılı bir oyuncu kadrosu bulunan İyi Günde Kötü Günde bu akşam son bölümüyle ekranda olacak. Yasemin Allen, Ozan Dolunay ve Elçin Sangu gibi isimlerin başrolde olduğu İyi Günde Kötü Günde final bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi Günde Kötü Günde 6. Bölüm canlı izle!

İyi Günde Kötü Günde 6. Bölüm canlı izle!

Star Tv'de yayınlanan O3 Medya tarafından projelendirlen İyi Günde Kötü Günde dizisi yeni sezonda bir bir yayınlanmaya başlayan diğer projeler karşısında geriledi. 5 bölüm yayınlanan ve istenilen reyting oranlarına ulaşamayan İyi Günde Kötü Günde dizisi için final kararı alınmıştı. İyi Günde Kötü Günde 6. Bölümüyle bu akşam ekranlara erken veda eden dizilerden biri olacak. Farklı hikayesi ile dikkat çeken dizinin son bölümü saat 20:00'da Star Tv ekranlarında. İyi Günde Kötü Günde 6. Bölüm full HD canlı izle!

İyi Günde Kötü Günde final

Yasemin Allen, Ozan Dolunay ve Elçin Sangu'nun başrolde yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncu kadrosunda Derya Alabora, Şenay Gürler, Hakan Salınmış, Nergis Kumbasar, Ali Yağcı, Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncular vardı. Reyting kurbanı olan dizide nikah masasında Sarp tarafından terkedilen Leyla ve Sarp'la yeni nişanlanan Melisa'nın yollarının kesişmesi anlatılıyordu. Sarp'ın Leyla'yı neden terk ettiği bilinmezken, Melisa ile yapacağı düğünün organizasyonu da Leyla'ya kalmıştır. Hiçbir şeyden habersiz Melisa Leyla ile düğünün detaylarını konuşurken Sarp ve Leyla'nın iç dünyasında fırtınalar kopar.

İyi Günde Kötü Günde 6. Bölümde (Final) neler olacak?

İyi Günde Kötü Günde 5. Bölümde Sarp ve Leyla başbaşa koca bir gün geçirmişti. Sarp Melisa'yı alıp Londra'ya gitmeyi planlarken bu sırada Leyla bir de onun yüzünden işinden olmuştur. Sarp'ın önünde iki seçenek var. İstanbul'da Leyla ile kalmak ya da Melisa ile Londra'ya gitmek… Sarp'ın seçimi ne olacak? Günde Kötü Günde 6. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanın. İyi seyirler…

17-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar