Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Flaş Ayrılık

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Flaş Ayrılık
Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde flaş bir ayrılık yaşanıyor.

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve pazartesi akşamları ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde önümüzdeki hafta şok bir ayrılık yaşanacak. Dizinin başından itibaren hikayenin içinde yer alan ve zaman zaman oldukça aktif olan zaman zamanda geri planda kalan bir karakter olan Evdokya diziye veda edecek. Son olarak 18 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde yer alacak Evdokya dizide Bizans tarafının güçlü karakterlerinden biri olarak biliniyordu. 27. Bölümle birlikte sezon finali yapacak dizinin son bölümlerine doğru başka ayrılıkların da yaşanacağı gelen haberler arasında. Dizinin sevilen karakterlerinden Evdokya’nın ayrılmasıyla dizideki ana karakterlerden biri daha reyting rekorları kıran diziye veda etmiş olacak.

Evdokya (Gizem Karaca) Veda Ediyor

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu yayınlandığı günde gün birinciliğini diğer yapımlara kaptırmadan yoluna devam ediyor. Dönem dizisi olan ve özellikle aksiyon sahneleriyle göz dolduran dizide pek çok ünlü isim yer alıyor. Barış Arduç, fahriye Evcen, Mehmet Özgür gibi karakterlerin yer aldığı dizide güzel oyuncu Gizem Karaca ise Bizans Prensi Evdokya’ya hayat veriyordu. Evdokya her ne kadar kurgusal bir karakter olsa da ve tarihte böyle bir kişilik yer almasa da, karakter tarihi kişilerden esinlenerek oluşturulmuştur. Ailesinin intikamını almak ve hak ettiğini düşündüğü Konstantiniyye’ye imparatoriçe olarak dönmek isteyen Evdokya bu uğurda çalışmakta ve zaman zaman hikayede kritik noktalarda yer almaktadır. Gözü kara ve hırslı olan Evdokya dizinin yayınlanacak 22. Bölümünde hikayeye veda edecektir.

Alparslan Büyük Selçuklu 22. Bölümde Neler Olacak?

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrolünde yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi her pazartesi akşamı seyirciye heyecanlı ve gerilimi bir hikaye izletiyor. Dizinin 18 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümünde yine gerilimli ve heyecanlı anlar yaşanacak. Dizinin 22. Bölümünde Alparslan bir tünelde sıkışıp kalacaktır. Alparslan tünelden çıkmak isterken tünel çökecek ve Alparslan içerde sıkışacak ve kurtulma mücadelesi verecektir. Heyecanın bir an bile düşmediği dizinin yeni bölümü her pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1’de.

15-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar