Japonya-Türkiye maçı canlı izle

Japonya-Türkiye maçı canlı izle
EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında maçlarına devam eden Ay Yıldızlı Takım’ın Japonya ile yapacağı hazırlık karşılaşması ne zaman ve hangi kanalda yayınlanıyor?

Son olarak geçtiğimiz Cuma akşamı EURO 2024 Avrupa şampiyonası futbol karşılaşmaları çerçevesinde kendi sahasında Ermenistan Milli Futbol Takımı ile karşılaşan ve bu maçtan 1 – 1 berabere ayrılan Ay Yıldızlı takımımız EURO 2024 kapsamında Bay geçtiği haftada çalışmalarına devam ederek bir hazırlık karşılaşması oynayacak. Japonya Milli Futbol Takımı ile 12 Eylül Salı günü oynanacak karşılaşma Belçika’nın Gent kentinde bulunan Cegeka Arena’da oynanacak. Ermenistan ile yaptığı karşılaşma sonra 1 – 1’lik sonuçla oldukça fazla eleştirilen Milli Takım bu maçtan iyi bir skorla ayrılarak moral depolamak ve EURO 2024 için yolluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Teknik Direktör koltuğunda Alman Stefan Kuntz’un yer aldığı Türkiye Milli Futbol Takımı ile Japon Milli Futbol Takımının karşılaşmaları futbol seyircisi tarafından da heyecanla bekleniyor. Peki Türkiye – Japonya Milli Futbol takımları arasında oynanacak maç ne zaman, saat kaçta oynanacak ve karşılaşma hangi kanaldan yayınlanacak? İşte bu soruların cevabı!

Türkiye – Japonya Milli Maçını İzlemek İçin Tıklayın

Geçtiğimiz Cuma akşamı Ermenistan ile 1 – 1 berabere kalarak hem seyirciyi hayal kırıklığına uğratan ve hem de EURO 2024 için şansını zora sokan A Milli Futbol Takımı grubundaki diğer ülkelerin maç yapacağı haftada çalışmalarına devam ediyor. Japonya Milli Takımı ile bir hazırlık karşılaşması yapacak olan Ay Yıldızlı Milliler bu maçtan iyi bir skor ve iyi bir futbolla çıkarak moral depolamak ve yeniden güven kazanmak istiyor. D Grubunda oynadığı beş maç sonunda 10 puan toplayarak maç fazlasıyla lider olan Milli Takımımızın Japonya ile yapacağı hazırlık karşılaşması Belçika’nın Gent kentinde oynanacak. Saat 15:20’de Cegeka Arena’da oynanacak maç TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Hollandalı hakem Allard Lindhout yönetecek. Karşılaşmanın gündüz oynanması sebebiyle maçı izlemek isteyen televizyon seyircisi maçın hangi kanalda ve saat kaçta olduğunu öğrenmek için araştırmalarını internet üzerinden yapıyor. Milli Takımın Japonya ile yapacağı ve Belçika’da oynanacak karşılaşma Saat 15:20’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Kadroda Revizyon

A Milli Futbol Takımının son oynadığı Ermenistan karşılaşmasının 11’inden farklı bir 11 ve dizilişle sahaya çıkması ve Ermenistan karşılaşmasında yer almayan oyuncularla sahada olması bekleniyor. Öbür taraftan A Milli Kadroda bir son dakika gelişmesi yaşandı ve aday kadroda yer alan ve Ermenistan Maçında ilk 11’de sahaya çıkan Kerem Aktürkoğlu ile Abdülkerim Bardakçı’nın kadrodan çıkarıldı. Kerem Aktürkoğlu’nun Ermenistan maçında sakatlanması sebebiyle kadrodan çıkarıldığı öğrenilirken Abdülkerim Bardakçı’nın ise hamile olan eşinin hamileliğinin son anlarında yanında olmak istemesi sebebiyle aday kadrodan çıkarıldığı öğrenildi.

11-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar