Güzel Oyuncu Hayal Köseoğlu Ekranlara Dönüyor

Güzel Oyuncu Hayal Köseoğlu Ekranlara Dönüyor
Bugüne kadar pek çok farklı projede pek çok farklı karakterle seyirci karşısına çıkan Hayal Köseoğlu’nun yeni dönemde hangi yapımda rol alacağı belli oldu.

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği Mahkum dizisinde rol alan bu dizide bambaşka bir karakterle seyirci karşısına çıkan genç ve güzel oyuncu Hayal Köseoğlu’nun yeni yayın döneminde hangi dizide rol alacağı merak konusu olmuştu. Yer aldığı projelerdeki başarılı performansı ile göz dolduran ve sektörün hızlı yükselen oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu kendisine gelen teklifleri değerlendirmek ve karar vermek için bir süredir yoğun bir şekilde senaryo okuyordu. Farklı karakteri canlandırmayı seven Hayal Köseoğlu’nun sevenleri de oyuncunun bu sefer nasıl bir dizi ile karşılarına geleceğini merak ediyordu. Sonunda bu bekleyiş son buldu ve güzel oyuncunun yeni dönemde rol alacağı proje belli oldu. Yeni başlayan dizilerin hiçbirinde yer almayan Hayal Köseoğlu’nun şu sıralar hazırlıkları süren ve cast çalışmaları devam eden iddialı dizi Tutsak ile anlaştığı öğrenildi.

Hayal Köseoğlu Tutsak Dizisinde

Son olarak Mahkum ile ekranlarda olan ve sevilen güzel oyuncu Hayal Köseoğlu yeni projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kendisine teklif edilen projeler arasında kendisine göre en iyisine karar veren güzel oyuncu şu sıralar hazırlıkları süren Tutsak dizisi ile anlaşmaya vardı. Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve Ekim ayının ilk haftasında sete çıkması planlanan dizinin hazırlıkları sürerken güzel oyuncu Hayal Köseoğlu’nun dizide Ahu karakterine hayat vereceği öğrenildi. Ünlü ve yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz ile partner olan Hayal Köseoğlu’nun yeniden ekranlara dönecek olması sevenlerini heyecanlandırırken dizide ayrıca Ebru Cündübeyoğlu’nun da adı geçiyor. Aşk ve dram türünde ele alınması beklenen projenin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş yer alacak.

Hayal Köseoğlu Yapımları Neler

Sektörün genç ve güzel oyuncuları arasında yer alan ve yer aldığı yapımlardaki başarısı ile göz dolduran Hayal Köseoğlu’nun yeni dönemde rol alacağı dizi Atv için hazırlanan Tutsak oldu. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan oyuncu

-          Ruhsar

-          Mahallenin Muhtarları

-          Aşk-ı Memnu

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Arkadaşlar İyidir

-          İstanbullu Gelin

-          Ufak Tefek Cinayetler

-          Mucize Doktor

-          Mahkum

-          Cezailer

-          Sesinde Aşk Var

-          Özgür Dünya ve

-          7. Koğuştaki Mucize adlı yapımlarda seyirci karşısına çıkmıştır.

11-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar