Jet Sosyete dizisinin yayın saati değişti!

Jet Sosyete dizisinin yayın saati değişti!
Tv8 ekranlarının abdüst komedi dizisi Jet Sosyete'nin yayın saati değişti. Jet Sosyete 13 Mart Çarşamba gününden itibaren yeni saatinde yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında yayınlanan, yeni sezon öncesi TV8'e transfer olan 'Jet Sosyete' dizisi beklenmeyen bir değişiklikle gündeme geldi. Ekranların en sevilen absürt komedi dizisi 'Jet Sosyete' Çarşamba gününden itibaren 20:00'da değil, 22:15'te yayınlanmaya başlayacak. Peki bu değişikliğin sebebi ne?

JET SOSYETE YENİ YAYIN SAATİ

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı 'Jet Sosyete' dizisinin yayın saati değişti. Çarşamba akşamları 20:00'da yeni bölümleriyle ekranlara konuk olan dizi, bu haftadan itibaren 22:15'te yayınlanmaya başlayacak.

Jet Sosyete yayın saati neden değişti?

Dizide yaşanan değişiklikten haberdar olan sosyal medya kullanıcıları, değişikliğin dizinin reytingleri nedeniyle verildiğini, bir kaç hafta sonra yayından kaldırılabileceğini dile getiriyor. Ancak dizide yaşanan değişikliğin nedeni 'Survivor' programının hızlandırılmış bölümlerinin de ekrana gelecek olmasından kaynaklanıyor.

Çarşamba akşamları saat 20:00'da 'Jet Sosyete' yerine 'Survivor' ekranlarda olacak. Akabinde saat 22:15'te 'Jet Sosyete' dizisi ekranlara konuk olacak.

Bu değişiklik Jet Sosyete dizisi reytinglerini olumsuz etkiler mi?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, sosyal medyada dizinin takipçileri bu haberi olumsuzluklarla karşılarken, bir kaç haftaya kalmaz dizinin final yapacağını düşündüklerini dile getiriyorlar.

Öte yandan bazı izleyiciler ise yeni bölümleriyle TOTAL'de ilk 15'te, AB reyting kategorisinde ilk 10'da kendine yer bulan dizinin, bu değişikten bir düşüş yaşamayacağını savunuyorlar.

Bu sorunun yanıtını dizinin Çarşamba akşamı saat 22:15'te yayınlanacak yeni bölümünün ardından öğreneceğiz.

Jet Sosyete 2. sezon 18. bölümünde neler olacak?

Yaşar ve Zahide'nin kızları Yıldız'ı kendine isteyen, ancak her isteme sonrası eve eli boş dönen Talip, bu sefer hain bir plan yapıyor. Maaşına zam isteyen Yaşar, Cengiz'in küçük oyunlarından yılacak. Yine birbirinden eğlenceli konulara ev sahipliği yapacak Jet Sosyete dizisinin 2. sezon 18. bölümü tanıtımını aşağıdan izleyebilirsiniz.

11-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar