Kaan Urgancıoğlu ve Jason Stathom Servet Operasyonu filminde buluştu

Kaan Urgancıoğlu ve Jason Stathom Servet Operasyonu filminde buluştu
Servet Operasyonu filminde aksiyon filmlerinin yetenekli ismi Jason Stathom ile Yargı dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu karşı karşıya geliyor

Servet Operasyonu filminde başka Türk oyuncu var mı? Çekimler Türkiye 'de mi gerçekleşti? Filmin yönetmeni, senaristi kim?Filmin maliyeti ne kadar?Ve daha merak edilen bir çok konu yazımızda...

Kaan Urgancıoğlu ve Jason Stathom Servet Operasyonu filminde buluştu

Taşıyıcı(Transporter), Sherlock Holmes, Rocknrolle ve Snatch gibi filmlerle Hollywood ‘a ferklı bir aksiyon tarzı getiren usta yönetmen Guy Ritchie, Operation Fortune(Servet Operasyonu) 13 ocak 2023 tarihinde vizyonda olacak.

Filmde kimler oynuyor?

Servet Operasyonu filminde aksiyon filmlerinin yetenekli ismi Jason Stathom ile Yargı dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu karşı karşıya geliyor.Filmin oyuncu kadrosunda Jason Stathom, Hugh Grant, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Carry Elwes, Bugzy Malone gibi isimlerin yanı sıra Türk oyuncularda yer alıyor. Türk oyuncuların en başında ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu geliyor. Tim Seyfi adıyla bilinen geçtiğimiz senelerde İspanya’da en iyi erkek oyuncu ödülünü de kazanan Türk-Alman aktör Timur Seyfettin Ölmez, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün de film de yer alan Türk oyuncular.

Türkçe dublajlı fragman da yayınlandı

Daha önce yayınlanan fragmanları milyonların üzerinde izlenmeye sahip olan Servet operasyonu filminin Türkçe dublajlı fragmanı da yayınlandı. Dijital mecralarda yayınlanan fragmanları izleyenler usta yönetmen Guy Rircie aksiyon filmlerinin yıldız ismi Jason Stathom’un bir araya gelmesiyle güzel bir proje meydana gelmesinin heyecanını yaşıyorlar.

Çekimler Türkiye’de özellikle de Antalya ‘da yapıldı

Çekimleri Antalya ‘da özellikle Kaleiçi Bölgesinde çekilen filmde Su Kemeri, EXPO alanı, Cumhuriyet Meydanı, Antik Aspendos Tiyatrosu ‘nda çekilen aksiyon sahneleri başta Hollywood olmak üzere bütün dünyayı kendine hayran bırakacak gibi. Antalya görüntülerinin yanı sıra Türk kültürünün anlatıldığı sahnelere ve Türkçe diyaloglara da yer veriliyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Jason Stathon aynı filmde

En son Yargı dizisiyle fırtınalar estiren Kaan Urgancıoğlu Servet Operasyonu filminde Casa isminde bir mafyaya hayat veriyor. Jason Stathomla karşılıklı olarak çekilen aksiyon sahnelerinde Urgancıoğlu ‘nun bir yıldız gibi parladığı görülüyor.

Filmin Konusu

Aksiyon Komedi türündeki Servet Operasyonu özel bir ajan olan Orson Fortune ‘ı canlandıran Jason Stathom ekibiyle birlikte dünyayı tehdit eden ölümcül tehditi yok etme k için zengi bir milyarderin izini sürüyor. Bu gizli görev için çok önemli bir Hollywood yıldızını da ekibine katıyor. 130 milyonu aşkın bütçesiyle çok konuşulan film daha önce defalarca ortak projede çalışan Jason Stathom ve Guy Rirchie tekrar bir araya gelmiş oluyor.

Filmin lisans sahibi hangi firma?

Hugh Grant ‘ın canlandırdığı Greg Simmonds isimli bir mafyanın sağ kolu Alexander karakterine can veren Tim Seyfi en son Osman Sekiz filmiyle adını duyurmuştu. Türkiye lisans hakları BG Film ‘e , Türkiye dağıtımını CJ ENM ‘nin üstlendiği Servet Operasyonu Türkçe dublaj ve altyazı seçeneğiyle 13 Ocak’ta sinemalarda vizyona girecek.

03-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar