Kader Bağları dizisinden tanıtım filmi geldi

Kader Bağları dizisinden tanıtım filmi geldi
Sevda(Ayça Ayşin Turan) ve Kerem’in(Serkan Çayoğlu) aşk ve mücadele sınavını konu alan dizinin yapımcılığını İsmail Gündoğdu ve inci Gündoğdu yapıyor.

Kader Bağları dizisi ne zaman ekranlara geliyor? Kader Bağları tanıtım filminde kimler ön planda? Kader Bağları dizisinin başrolünde kim yer alıyor? Dizinin yönetmen koltuğunda kim oturuyor? Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ve hayat verdikleri karakterler kim? Dizinin fragmanı sosyal medyada ne kadar izlendi? Dizinin senaryosunu kim kaleme alıyor? Dizinin konusu nedir? Kader Bağları dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Kader Bağları dizisinden tanıtım filmi geldi

Fox TV de yeni sezonda ekranlara merhaba diyecek olan Kader Bağları dizisinin ilk tanıtım filmi yayınlandı. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini paylaştığı dizinin fragmanı sosyal medyada çok kısa sürede 2 milyondan fazla izlenme aldı. Yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin delidolu, hesapsız sevdalarının ele alındığı öyküyü konu edinen Kader Bağları dizisinin yapımını Süreç Film üstleniyor. Sevda(Ayça Ayşin Turan) ve Kerem’in(Serkan Çayoğlu) aşk ve mücadele sınavını konu alan dizinin yapımcılığını İsmail Gündoğdu ve inci Gündoğdu yapıyor.

Kader Bağları oyuncuları ve karakterleri

Kader Bağları dizisinde yer alan oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor; “Arzu Gamze Kılınç - “Nüzhet”, Betül Çobanoğlu -  “Perihan”, Sanem Babi -  “Rana”, Mehmet Aykaç  -  Savaş', Zeynep Köse -  “Fevziye”, Nazlı Bulum - “Aliye”, Tolga İskit  -  “Selim”, Yusuf Akgün - “Halil”, Aslı İçözü - “Dilber”, Müşerref Göksever - “Mualla”, Ayhan Kızılsu -  “Şehsuvar”, Fulya Ülvan -  “Sultan”, Mete Ayhan - “Bahri”, Şule Zeyren -  “Nazar”, Timur Ölkebaş -  “Naci”, Çınar Yükçeker  -  “Memo”, Alptekin Serdengeçti -  “Vedat” .

Dizinin senaristi Sema Ali Erol

Yönetmen koltuğunda Benal Tairi’nin oturduğu Kader Bağları dizisi kendine motto olarak “Aşk kaderi yenmektir” ibaresini ilke ediniyor. Senaryosunu Sema Ali Erol’un kaleme aldığı dizi yakın bir zamanda Fox TV’de izleyicileri ile buluşacak. Üzüm bağlarında başlayan Kerem ve Sevda’nın sevdaları bakalım nasıl bir şekilde ilerleyecek? Fox TV’nin yeni sezon dizilerinden biri olan Kader Bağları kadrosunda barındırdığı güçlü oyuncu kadrosu ile nasıl bir performans sergileyecek? Yakın zamanda Fox TV ekranlarında …

03-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler