Kader Bağları konusu ve oyuncu kadrosu

Kader Bağları konusu ve oyuncu kadrosu
Fox Tv ekranlarının 2023 sezonunda yayınlayacağı yeni dizilerden Aşk Kaderi Yener mottolu Kader Bağları’nın konusun ne ve oyuncuları kimler?

Bu sezon birbirinden ilginç ve çarpıcı pek çok yapımı ilk kez seyircinin beğenisine sunacak olan Fox Tv yeni yayın dönemini yeni dizileriyle bir bir açmaya başladı. Birçok yapım şirketine farklı projeler için sipariş veren kanal yeni dizileri seyirciyle buluşturmak için heyecanla bekliyor. Şu sıralar tanıtımları yayınlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Kader bağları da kanalın büyük umut bağladığı yapımlardan biri. Kadrosunda ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin başrolünde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Birbirini deli gibi seven iki gencin imkansızlıklarla dolu aşkını ve kavuşma mücadelesini anlatacak dizinin yönetmen koltuğunda Benal Tairi yer alıyor. Senaryosunu ve özgün hikayesini Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül ve Redife Zerener’in kaleme aldığı dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Şu sıralar tanıtıcı fragmanlarının yayınlandığı dizinin konusu ise imkansız aşk.

Kader Bağları Konusu Ne?

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kader bağları kanalın en iddialı yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı dizide sosyal statüleri farklı iki gencin büyük aşkı konu alınıyor. Yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü, iki ayrı dünyanın insanı Sevda ve Kerem üzerinden anlatan dizi büyük bir aşk ve mücadele sınavını konu alıyor. Aşk Kaderi Yenmektir mottosuyla hazırlanan dizi her ne kadar bir aşk hikayesini merkeze alsa da bu aşkın çevresinde örülen ve kadına, sosyal statülere, zenginlik ve fakirlik olgularına göndermeler yapan Kader bağları yeni sezonda ses getirecek yapımlar arasında bulunuyor.

Kader bağları Oyuncuları Kimler?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve şu sıralar son hazırlıkları yapılan Kader Bağları dizisi Süreç Film tarafından hazırlanıyor. Benial Tairi tarafından yönetilen dizi Sema Ali Erol tarafından kaleme alınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında ise

-          Ayça Ayşin Turan (Sevda)

-          Serkan Çayoğlu (Kerem)

-          Arzu Gamze Kılınç

-          Alptekin serdengeçti

-          Nazlı Bulum

-          Sanem Babi

-          Mehmet Aykaç

-          Zeynep Köse

-          Tolga İskit

-          Aslı İçözü

-          Betül Çobanoğlu ve

-          Yusuf Akgün yer alıyor.

12-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar