Kaderimin Oyunu Helin (Meriç Aral) Kimdir?

Kaderimin Oyunu Helin (Meriç Aral) Kimdir?
Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan yeni dizi Kaderimin Oyunu’nun genç ve başarılı oyuncusu Meriç Aral’ın canlandırdığı Helin kimdir?

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmeye başlayan yeni dizi Kaderimin Oyunu bu akşam2. Bölümüyle ekrana gelecek. NGM Yapım tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru ve Ayça Koptur gibi ünlü isimleri bir araya getiren dizi dram türünde ele alınıyor. Çocukları için her şeyi göze alan ve onlar için mücadele eden, ayakta kalmaya çalışan Asiye’nin hikayesini anlatan Kaderimin Oyunu’nda, Asiye henüz 17 yaşında üvey annesinden kaçıp Cemal ile evlenmiş genç bir kızdır. Ancak eşi Cemal bir süre sonra Asiye’den uzaklaşmaya başlar ve sonunda Asiye çocuklarıyla birlikte yalnız kalır. Asiye, hayata tutunmak ve ayakta kalmak için mücadele vermeye başlar ve bu sırada da karşısına başka başka yollar çıkar. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide Helin karakterine genç ve başarılı oyuncu Meriç Aral hayat veriyor ve Asiye ile aynı kişiye yani Cemal’e aşık oluyor.

Kaderimin Oyunu Helin Kimdir?

NGM Yapım tarafından Star Tv için hazırlanan yeni dizi Kaderimin Oyunu bu akşam 2. Yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizide Meriç Aral’ın canlandırdığı Helin karakteri seyirci tarafından oldukça merak ediliyor. Peki kimdir Helin? Helin, Nedret’in kızıdır ve doğduğu günden ibaren bir dediği iki edilmemiş, el bebek, gül bebek büyütülmüş, şımartılmış, lüks içinde yaşamış biridir. Helin, oldukça sıcakkanlıdır, sevgi dolu biridir. Aynı zamanda sınırlarına girildiğinde pençelerini çıkaracak kadar da güçlü olan Helin, oğlu için her şeyi yapabilecek bir annedir. Aşık olduğu ve delicesine sevdiği Cemal’in geçmişi hakkında pek fazla bilgisi yoktur, Cemal’e aşıktır ve bu aşkı için gözünü karartmıştır.

Meriç Aral Kimdir?

Kaderimin Oyunu dizisinde Helin karakterini canlandıran genç ve başarılı oyuncu Meriç Aral 7 Kasım 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Meriç Aral daha sonra oyunculuğa merak salmış ve bunun için gereken eğitimleri almıştır. Oyuncu seyirci tarafından Söz Dizisiyle tanınmış ve sevilmiştir. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Meriç Aral’ın en bilindik yapımları şunlardır.

·         Sultan

·         Medcezir

·         Yüksek Sosyete

·         Söz

·         Kırmızı Oda

·         Balayı

·         Unutursam Fısılda

·         Hesapta Aşk

·         Cingöz Recai

·         Yanımda kal

·         Biz Böyleyiz

10-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar