Kaderimin Oyunu’na yeni isim!

Kaderimin Oyunu’na yeni isim!
Kaderimin Oyunu dizisine güçlü bir isim katıldı. Cuma günleri yayınlanan Star Tv dizisine ünlü oyuncu Esengül Aypek dahil oldu. Aypek, diziye ‘Zuhal’ karakteriyle katıldı.

Bir NGM Medya yapımı olarak Star Tv ‘de yayınlanan ve Cuma akşamlarına damga vuran Kaderimin Oyunu dizisi başarısını yeni takviyelerle güçlendirerek gösteriyor. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu diziye sürpriz bir isim dahil oldu. İzleyici Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın başrollerini paylaştığı dram dizisine katılan yeni ismi ve hayat vereceği karakteri merak ediyor. Şimdi detaylar

Kaderimin Oyunu’na yeni isim!

Yapımını NGM Medya ve Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kaderimin Oyunu dizisine güçlü bir isim katıldı. Cuma günleri yayınlanan Star Tv dizisine ünlü oyuncu Esengül Aypek dahil oldu. Bir süredir ekranlarda yer almayan Esengül Aypek, diziye dengeleri değiştirecek ‘Zuhal’ karakteriyle katıldı. Seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokması beklenen Zühal karakteri Kaderimin Oyunu dizisinde 11. Bölümden itibaren yer alacak. ‘Kaderimin Oyunu’ her cuma saat 20:00’de yepyeni bölümleriyle Star Tv’de.

Kaderimin Oyunu konusu nedir?

Asiye ve Cemal âşık olup evlenirler. Çok mutlu giden evlilik yıllar sonra bozulur. Cemal’in hayatına giren bir kadın, Cemal’in aklını başından alır ve onu Asiye’den kopartır. İki çocuğuyla zor günler geçiren Asiye, İstanbul’a gelir. Kaderin bir oyunuyla Mahir’le karşılaşan Asiye onunla evlenir. Ancak Cemal’le aynı köşkte kalan Cemal için pişmanlık ve özlem başlamıştır.

Kaderimin Oyunu son bölümde neler oldu?

Cemal, kendini affettirmek için kızı Nergis’le konuşmak ister ancak her hamlesi boşa düşer. Nergis kapanmayacak şekilde arasını açmıştır. Cemal son çare olarak Asiye ile konuşmak ister. Raci’nin Mahir’den kurtulmak için yaptığı gizli plan hamle işe yarar. Cemal ve Asiye’nin aceleye getirilmiş yolculukları, başka sonuçlara kapı aralar ve bu kaçış konakta yankı uyandırır.

Esengül Aypek Kimdir?

Sinema ve dizi oyuncusu olan Aypek 1993 yılında Ankara’da doğdu. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan genç oyuncu ünlü isimlerden oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Beni Affet dizisi ile başlayan Esengül Aypek, Beni Bırakma dizisinde can verdiği Meltem karakteriyle tanındı.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Beni Bırakma (Meltem, TV Dizisi 2018)

Esaretim Sensin (Simay 2, TV Dizisi 2017)

Sessiz Terapi (Selen, Sinema Filmi 2017)

Beni Affet (4. Sezon, Elif Kayacan, TV Dizisi 2014)

28-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar