Haluk Levent’e Yeniden Yayından Kaldırıldı

Haluk Levent’e Yeniden Yayından Kaldırıldı
Star Tv ekranlarında seyirciyle bululan ve sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Haluk Levent’le Yeniden programı ekranlara veda etti.

Star Tv ekranlarında bir yapım daha ekranlara veda ediyor. Star Tv’de bu sezon yayına giren pek çok dizi ve program ne yazık ki değişik sebeplerle yayınını sonlandırdı ve ekranlara veda etti. Kanalda yayınlanan diziler daha çok reyting sebebiyle ekranlara veda ederken kanalın programları ise reyting sebebiyle olduğu kadar başka sebeplerle de ekranlara veda etti. Kanalda ekrana gelen ve daha çok sosyal sorumluluk projesi olarak geliştirilen Haluk Levent’le Yeniden Programı sessiz sedasız ekranlara veda etti. Global Medya ve Poll Productions ortak yapımı olan Haluk Levent’le Yeniden’i ünlü şarkıcı Haluk Levent sunuyordu. Program başlarda perşembe akşamları ekrana gelirken daha sonra reyting sebebiyle pazar günlerine alınmıştı. En sonunda yine reyting sebebiyle Haluk Levent’le Yeniden programı yayın akışından çıkarıldı ve ekranlara veda etti.

Sadece 4 Bölüm Sürdü

Global Medya ve Poll Productions ortak yapımıyla Star Tv ekranlarında yayınına başlayan ve sosyal sorumluluk projesi olarak ekrana gelen Haluk Levent’le Yeniden yayın hayatını bitirdi. Sadece 4 bölüm süren yayın ömrünü tamamlayan Haluk Levent’le Yeniden programını başarılı şarkıcı ve aynı zamanda Ahbap Derneği’nin kurucusu ve başkanı da olan Haluk Levent sunuyordu. Program içerik olarak yardımseverlerin yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmesi şeklinde gerçekleşiyordu. Program yardıma ihtiyacı olanların sesini ekran aracılığı ile seyirciye aktarıyor ve yardımseverlerde gönüllerinden ne koparsa ihtiyacı olanlara yardım ediyorlardı. Ancak başlarda Perşembe akşamları ekrana gelen yapım beklenen ilgiyi ve reytingi alamadı ve ardından Pazar akşamına alındı. Burada da aynı sorunla karşılaşınca kanal tarafından yayından kaldırıldı. Böylece yayın ömrü sadece 4 bölümle sınırlı kalmış oldu.

Sebep Reyting mi?

4 bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılan Haluk Levent’le Yeniden Programının yayından kaldırılması aynı zamanda reyting mi yoksa başka sebeplerle mi oldu sorusun da gündeme getirdi. Reytingleri ilk başlardan itibaren iyi olmayan programın yayından kaldırılmasının başka bir sebebinin de verilen yardım sözünün tutulması olduğu iddia edildi. İddiaya göre programda hikayesi ele alınan bir kişiye ekranları başındaki seyircilerden bir yardımsever belli bir yardım sözü vermiş ancak bu sözünü yerine getirmemişti. Bunun üzerine olumsuz yorumları bitirmek için programın yayından kaldırıldığı iddialar arasında yer aldı.

10-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar