Kaderimin Oyunu Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu

Kaderimin Oyunu Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu
Bir dizi daha final yapıyor. Bu sezon sonbahar yaprakları gibi dökülen dizilere son olarak Kaderimin Oyunu dahil oluyor. Dizinin final tarihi belli oldu.

Peş peşe gelen finallerin ardından televizyon ekranlarında yeni dönemin nasıl ve nelere gebe olacağı tam anlamıyla bir bilinmeze girerken final yapan dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Sezon ortasında Star Tv ekranlarında başlayan ve Cuma akşamları seyirciyle buluşan aile dram dizisi Kaderimin Oyunu’nun final tarihi ve bölümü belli oldu. Her ne kadar reytingleri iyi olmasa da buna karşın yine de Star Tv’nin Cuma akşamları rakiplerine göre belli bir yerde tutunmasını sağlayan kaderimin Oyunu dizinin en az iki sezon sürmesi planlanırken final yapmasına karar verilmesi dizinin sevenlerini oldukça üzdü. Uzun zaman sonra ilk kez kamera karşısına geçerek yeniden setlere dönen Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ı bünyesinde buluşturan dizinin 17 Haziran tarihinde yayınlanacak 26. Bölümüyle ekranlara veda edeceği açıklandı.

Son Dört Bölüm

NGM İmzası taşıyan ve kadın aile türünde ele alınan Kaderinin Oyunu dizisi için belirlenen final tarihi belli oldu. Yapım şirketi ve yayıncı kanal Star Tv Cuma akşamları ekrana gelen dizinin 26. Bölümde final yapmasına karar verdi. 23. Bölüm fragmanı yayınlanan dizinin böylece yarın akşam yayınlanacak bölümle birlikte son dört bölümü kalmış oldu. Hikayenin yavaş yavaş toparlanmaya başlandığı dizinin 17 Haziran’da ekranlara veda edecek olması dizinin sevenlerini üzdü. Gelecek sezon için yayın onayı alamayan dizinin reytingleri istenilen seviyeye bir türlü gelememişti. Son dört bölüm için sete çıkacak olan Kaderimin Oyunu böylece 26. Bölümle birlikte seyircisine veda edecek.

Kaderimin Oyuncu Oyuncuları Kimler?

Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmaya başlayan ev sezon ortasında başlayan Kaderimin Oyunu çocuklarıyla ayakta kalma mücadelesi veren Asiye’nin ve Cemal’in her şeye rağmen kararlı ve büyük mücadelesini seyirciyle buluşturdu. Bir kadının çocuklarıyla yaşama savaşını anlatan dizide başarılı oyuncular, Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, Yeşim Gül Onur Bilge ve Ayça Koptur gibi başarılı ve ünlü isimler yer alıyordu. Dizinin final yapmasıyla birlikte yerine hangi yapımın geleceği ise henüz netlik kazanmadı.

26-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar