Kiracı adında yeni bir dizi için hazırlıklara başlandı

Kiracı adında yeni bir dizi için hazırlıklara başlandı
Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Kiracı ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Kiracı dizisi hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Kiracı ile ilgili tüm detaylar…

Televizyon ekranları yeni dizilerle şenlenmeye devam ediyor. Bir yanda final yapan diziler olurken diğer yanda yapım şirketleri yeni diziler için kolları sıvıyor. MF Yapım ise ekranlardaki iddialı dizilerine bir yenisini daha eklemek için hazırlıklara başladı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre MF Yapım imzası taşıyan yeni dizi Kiracı için titiz bir çalışma başlatıldı. Fox Tv'de yayınlanacak Kiracı dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmeye başlandı. Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum'dan sonra yeni dizi Kiracı geliyor. Kiracı dizinin oyuncu kadrosunda kimler olacak? Kiracı dizisi ne zaman başlıyor?

MF Yapım Kiracı projesini hazırlıyor

Fox Tv'nin çok izlenen uyarlama dizileri Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum'dan sonra yeni dizi Kiracı seyirciyi heyecanlandırdı. MF Yapım imzası taşıyan Kiracı orijinal bir hikaye olarak senaryolaştırılıyor. Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığında çekilecek Kiracı'nın çekimleri İstanbul'da yapılacak. Başarılı yönetmen Yusuf Pirhasan'ın çekeceği Kiracı dizisinin Nisan ayında yayına başlaması planlanıyor. Senaryosunu Nermin Yıldırım'ın yazdığı Kiracı için oyuncu seçimlerine de başladı. Titiz bir çalışma yapılan yeni dizi Kiracı'nın başrol oyuncuları da merak ediliyor. Oyuncu seçmeleri başlayan Kiracı dizisi Fox Tv ekranından seyirciyle başlayacak.

Fox Tv'nin yeni projesi Kiracı dizisinin konusu nedir?

Asena Bülbüloğlu'nun patronu olduğu MF Yapım ses getiren yapımlar hazırlamaya devam ediyor. Uyarlama dizilerle dikkat çeken MF Yapım'ın yeni dizisi orijinal bir hikaye olacak. Bir apartmanda yaşayan insanların hikayesini ekrana taşıyacak Kiracı dizisi için hazırlık süreci başladı. Oyuncu seçimlerine başlanan Kiracı'daki oyucuların kimler olacağı merak konusu. Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum dizileri de Fox Tv ekranından seyirciyle buluşuyor. MF Yapım Kiracı dizisi için de Fox Tv ile anlaştı. Kiracı dizisi için hızlı bir hazırlık dönemine girildi. İstanbul'da yapılacak çekimlerin önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. Planlamaya göre Kiracı Nisan ayında seyirciyle buluşacak. Kiracı dizisi ve oyuncuları ile ilgili detayları aktarmaya devam edeceğiz.

28-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar