Kasaba Doktoru’na Flaş Transfer! Sinan Albayrak Kadroya Katıldı

Kasaba Doktoru’na Flaş Transfer! Sinan Albayrak Kadroya Katıldı
ARC Yapım tarafından TRT 1 için hazırlıkları süren ve birbirinden usta isimlerin yer aldığı Kasaba Doktoru’na usta oyuncu Sinan Albayrak Başhekim Yalçın karakteriyle dahil oldu.

Şu sıralar sete çıkmak için son hazırlıklarını yapan ve mart ayı başlarında Arda Sarıgül yönetiminde çekimlere başlayacak olan uyarlama dizi Kasaba Doktoru’nun oyuncu kadrosunun tamamlanmasına çalışılıyor. ARC Yapım tarafından Kore dizisi Dr. Romantic’ten uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken dizinin oyuncu kadrosuna son olarak usta isim Sinan Albayrak dahil oldu. Son olarak yine bir TRT projesi olan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinde rol alan Sinan Albayrak’ın Kasaba Doktoru adlı dizide hastane başhekimi Yalçın karakterine hayat vereceği öğrenildi. Son hazırlıkları yapılan dizi Kore’de yayınlanan ve seyirci tarafından oldukça beğenilen ve 21 bölüm olarak yayınlanan dizinin yakın zamanda TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Kasaba Doktoru Oyuncu Kadrosu ve Konusu

ARC Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve Kore dizisi Dr. Romantic’ten uyarlanan Kasaba Doktoru dizisi şu sıralar hakkında en çok merak edilen ve araştırma yapılan dizilerden biri. Bir grup doktorun bir hastanede hastalar için ellerinden geleni yapmasının hikayesini anlatan dizi de doktorlar ve hastaların ayrı ayrı hikayelerine değinilmektedir. TRT’nin de büyük önem verdiği dizilerden olan Kasaba Doktoru’nda Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş, Vildan Atasever gibi üst düzey oyuncular yer alıyor. Diziye son olarak Başhekim yalçın karakteriyle usta isim Sinan Albayrak dahil oldu. Dizinin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağı ve Kasaba Doktoru’nun Nisan ayı gibi ekrana gelmesinin beklendiği öğrenildi.

Sinan Albayrak Kimdir?

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinde rol alan usta isim Sinan Albayrak 27 Şubat 1973 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olan Sinan Albayrak daha sonra kariyerine oyuncu olarak devam eden Albayrak bugüne kadar pek çok yapımda önemli rolleri canlandırmıştır. Sinan Albayrak’ın rol aldığı yapımlar arasında, O hayat benim, Tozlu Yollar, Küçük Kıyamet, Eşref Paşalılar, Yersiz yurtsuz, Parmaklıklar Ardında, Kilit, Döngel Karhanesi, Beşinci Boyut, Omuz Omuza, Unutma Beni, Nasıl Evde kaldım, Yılan Hikayesi ve Süper Baba bulunmaktadır.

28-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar