Kadın 65. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezon tarihi belli oldu

Kadın 65. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezon tarihi belli oldu
Eylül ayıyla birlikte diziler yavaş yavaş start vermeye başladı. Kadın 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Fox Tv’nin iddialı dizilerinden Kadın, sezon finalini yaparak tatile girmişti. Eylül ayıyla birlikte diziler yavaş yavaş start vermeye başladı. Kadın 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni sezon tarihi belli oldu mu, diye soranlara cevaplarımız hazır. Şimdi detaylar

Kadın 65. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezon tarihi belli oldu

Kadın dizisi 2 sezondur beklenmeyen bir performans göstererek salı günlerinin reyting birincisi olmayı başardı. 2 sezondur her hafta serüvenini hızlandıran, aksiyonu ve dramatik hikayesiyle kısa sürede zirveye yerleşen Kadın dizisi geçen sezon Ekim ayı başında yayına girmişti. İnternette dolaşan haberlere göre 2019/2020 sezonunda 65. Bölümle başlayacak Kadın dizisi 2 Ekim 2019 günü yeni sezona başlayacak.

Kadın dizisinin yeni sezon fragmanı yayımlandı

Seyircinin heyecanla beklediği Kadın dizisi Fox Tv'de 65. Bölümle 3. Sezona merhaba demeye hazırlanıyor. Başroldeki Özge Özpirinçci bir program vesilesiyle Kadın dizisine dair ipuçları verdi. Canlandırdığı Bahar Çeşmeli karakteri yeni sezonda değişecek. Sahnede konuşan Özge Hanım duygularını şöyle paylaştı. "Ben Bahar Çeşmeli. Buraya çok uzun bir yoldan geldim. Hayatımda ilk defa bana biri hikayemi anlatmam gerektiğini söylediğinde çok şaşırmıştım. Çünkü anlatacak bir hikayem yoktu. Ben çocuklarımla girdiğim her savaşı kazandım. Çünkü ben bir kadınım"

Kadın dizisine yeni bir isim katıldı

Med Yapım ile MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Nadim Güç’ün yönettiği kadın dizisinin senaryosunu Hande Altaylı kaleme alıyor. 3. Sezona iddialı giren diziye Türkiye’nin başarılı isimlerinden Hümeyra dahil oldu. Dizide Hümeyra’nın hangi karakteri canlandıracağını netleşince canlitv olarak buradan duyuracağız.

Kadın Dizisi son bölümde neler olmuştu?

3. sezonda yenilenecek hikâyesiyle yine FOX Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin son bölümünde heyecan zirvede tamamlanmıştı. Son bölümü kısaca özetleyelim.

Şirin’in Emre’nin yanında Arda’dan söz etmesi ile Emre gerçekleri öğrenir ve Arda’yı annesine getirir. Ceyda, Arda’yı görünce mutlu olur. Fotoğraf olayını öğrenen Bahar, Arif ve Kısmet’in sorgu dolu bakışları arasında Sarp’a sorular yöneltir. Şirin ile görüntülendiği fotoğrafları gösteren Bahar, Sarp’ı köşeye sıkıştırır. Enver o sırada Bahar ile Sarp’ın yanına gelir ve Sarp’ı darp eder. Şirin bir kez daha Sarp ile Bahar’ın arasını açmayı başarmış hatta onları kanlı bıçaklı hale getirmiştir. Ender, Şirin’e rest çekse de Şirin yapacağını yapar. Sarp çocuklarla beraber okuldan dönerken Bahar ve Hatice ile yolda karşılaşır. Sarp ve Hatice’de Bahar’a bir şey olmasından korkuyordur. Arif bu anlara tanık olur ve koşarak Bahar’ın başına gelir. Panik içinde hastaneye gitmek için yola çıkmaya çalışırlarken korkunç bir sürpriz yaşanır. Hatice, Sarp, Arif ve Bahar aynı arabadayken kaza geçirir. Dizi bu son sahne ile final yaptı. 

25-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar