Kadın’ın Sarp’ı Caner Cindoruk Diziden Ayrıldı mı?

Kadın’ın Sarp’ı Caner Cindoruk Diziden Ayrıldı mı?
Sezon finalini yaparak tatile giren dizilerden biri olan Kadın dizisinde karakterlerden Sarp yani Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı?

Sezon finalini yaparak tatile giren dizilerden biri olan Kadın dizisinde karakterlerden Sarp yani Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı? Salı günlerinin reyting rekortmeni olmayı başaran dizi Ekim ayında Fox Tv ekranlarında yeni bölümleriyle yer alacak. Hal böyle olunca seyirci Sarp karakterini oynayan Caner Cindoruk’un diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Şimdi detaylar.

Kadın’ın Sarp’ı Caner Cindoruk Diziden Ayrıldı mı?

Serüvenini hızlandıran, aksiyonu ve dramatik hikayesiyle kısa sürede zirveye yerleşen Kadın dizisi Ekim ayında salı günleri yayınlanmaya devam edecek. Fox Tv’nin dizi sektöründe ben de varım demesini sağlayan dizide Özge Özpririnçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol ve Feyyaz Duman gibi oyuncular görev yapıyordu.

3 sezondur dizide Sarp karakteriyle görev yapan Caner Cindoruk senaryo gereği diziye veda etti. Kadın dizisinin final bölümünde bir kaza oldu ve bu kaza da Hatice, Arif, Sarp ve Bahar bir tırın altında kaldılar. Dikkatli izleyiciler bu kazanın ardından bir ya da birkaç oyuncunun diziye veda edeceğini tahmin etmişti.

Kadın Dizisinde Kazada Sarp Ölüyor

İşte o kazadan sonra Sarp karakteri öldü ve onu canlandıran Caner Cindoruk ayrıldı. İlginç bir detay var ki Caner Cindoruk dizinin ilk sezonun final bölümünde herkes tarafından öldüğü düşünülse de sonradan yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Kadın dizisini yazan senaristleri izleyiciye Bahar’ın kendisini en çok kimi sevdiğini ispat eden iki erkekten birini seçmeli dedirtmişlerdi. İşte o seçim belli oldu ve izleyici Bahar’ın kahveci Arif’i seçmesi gerektiğini söylüyordu. Kadın dizisi senaristleri ise izleyicinin istediği gibi hikayeyi yazdı ve bu elim kaza da Sarp öldü; böylelikle Caner Cindoruk da Kadın dizisinin 3. sezonunda diziden ayrılmış oldu.

Caner Cindoruk bundan sonra Pastel Filmin yeni dizisi Güvercin’de yer alacak. Kendisine canlitv olarak başarılar diliyoruz.

Caner Cindoruk’u tanıyalım

1980 Adana doğumlu oyuncunun babası öykü kitapları yazarıdır. Ailesinin de etkisiyle Çukurova Üniversitesinde işletme okurken okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici bulundu. Babası ödüllü bir yazar olan Zafer Doruk’tur. Kardeşi oyuncu Taner Cindoruk’tur. Çocukluk yılları kuliste geçen Cindoruk, ortaokulda, lisede, üniversitede sergilenen oyunlarda hep bir sahne buldu kendine. İlk profesyonel rolüyse ‘Fehim Paşa Konağı’ndaki ‘Yusuf’tu. Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıkan oyuncu burada 10 yıl görev yaptı.

Beynelminel filmi ile sinemaya başlayan oyuncu Kelebek filminde rol aldı. Kara Güneş adlı diziyle televizyon dizilerinde rol alan Cindoruk Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümü dizilerinde rol aldı. Hanımın Çiftliği dizisiyle ünlendi.

02-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar