Kadın 75. Bölüm İzle

Kadın 75. Bölüm İzle
Fox Tv’nin iddialı dizilerinden Kadın 75. yeni bölümünü izlemek isteyenler 10 Aralık Salı akşamını heyecanla bekliyor İşte Kadın 75. yeni bölüm ve son bölüm özeti haberimizde...

Fox TV'ye ait MED ve MF yapım imzalı Kadın dizisi 10 Aralık Salı gecesi saat 20:00 da izleyicisi ile buluşuyor. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan Kadın dizisinin son bölümünde , Bahar ve Şirin arasındaki gerilim artarken, Cem'in Bahar'ın üzerinden Kısmet'e karşı kurduğu tuzak, Bahar'ı zor duruma sokuyor.

KADIN SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Kadın dizisi 75. bölümü  ile bu akşam saat 20:00 de Fox TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Gerçek hayattan alıntılar yapılarak ekrana taşınan Fox TV'nin dram dizisi Kadın 75. bölümde Bahar bir türlü kurtulamadığı Cem'in ağına hepten düşüyor. Son işi olduğunu düşündüğü dernek gecesinde Kısmet'in kendisini görmesi Bahar ve Arif arasında da soğuk fırtınalara sebeb oluyor. Şirin ablası Bahar'ı Enver Bey'e anlatarak gözden düşmesini sağlamak istiyor, ancak yine kurduğu düzen Şirin'in ayaklarına dolanıyor. Öte yandan oğlu Arda için çırpınan Ceyda, Emre ve Kısmet'in el birliği ile karışan oğlunu almak zorunda mı kalacak? Şirin'in gönderdiği resimler ile takılarının yerinde olmadığını öğrenen Fazilet 75. bölümde Ceyda'ya neler anlar yaşatacak?

Şirin Arif'e Bahar'ın sakladıklarını anlatıp onların arasını bozmak isterken, aralarındaki şimdilik imkansız aşk bağını dahada  mı güçlendirecek? 

KADIN SON BÖLÜM ÖZETİ

Şirin ablasına kurduğu oyun Cem sayesinde açığa çıktı. Bahar'ın kendisinden şüphelenmesi Cem'i Şirin'i döven evsizleri bulup Bahar'a göndermesi ile son buldu. Ceyda oğlu Arda için birşeyler yapmak isterken kapısına gittiği Avukat Kısmet'in, Emre'nin sevgilisi olduğunu öğreniyor. Israrla kendi oğlunu almak isteyen Emre ise yaptırdığı DNA testinin sonuçlarına ulaştı. Enver Bey Bahar'ın Cem ile dışarı çıktığını öğrenince, Bahar ve Şirin arasında ne yapacağını bilemez hale geldi. Diğer yandan Emre'nin kafeye sahaftan getirdiği Magazin dergilerinde Ceyda'nın çalıştığı ev sahibinin takılarını görünce Bahar ve Berşan'ın bir işler karıştığından şüphelenip Fazilet Hanım'a takıların kuyumcudaki resimlerini yollar. Deliye dönen Fazilet Hanım'ın aklına gelen ilk isim ise Ceyda olur. Ceyda ve Raif arasında aşk kıvılcımları yavaş yavaş yükselirken Fazilet Hanım bu durumdan biraz rahatsız olmaya başladığını belli eder. 

10-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar