Kadın 81. Bölüm Final Bölüm İzle!

Kadın 81. Bölüm Final Bölüm İzle!
Kadın 81. Bölüm İzle! 4 Şubat Salı Günleri Yayınlanan Kadın Dizisi’nin 81. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kadın 81. Bölüm Final İzle! Başrollerinde Özge Özpirinçci, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Şerif Erol gibi oyuncuların yer aldığı Fox Tv’nin başarılı dizisi Kadın 28 Ocak Salı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Yönetmenliği Nedim Güç tarafından üstlenilen, Hande Altaylı’nın senaryosunu yazdığı Kadın dizisi 3 sezondur salı günleri rayting sıralamalarında ilk 3'e girmeyi başardı. Bugün yayınlanan 81. Bölüm ile Final yapacak olan Kadın 81.bölüm tek parça izlemek için canlı yayın bağlantısına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz!

KADIN 81.BÖLÜM FİNAL KONUSU

Başrollerini zge Özpirinçci, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Şerif Erol gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizide geçtiğimiz hafta, Raif Ceyda'ya evlenme teklif etmiş, cevabını alamamıştı. Şirin'in ise Sarp'ı öldürdüğü ortaya çıkmış ancak Enver Bey buna inanmak istememişti. Bunun için Evden kaçan Şirin'e bir şekilde ulaşmış ve gerçekleri ondan dinleyerek yerle bir olmuştu. Diğer yandan Fazilet Aşçıoğlu'nun Bahar'a hediye ettiği Kitap ile bahar sanki yeniden doğmuştu. 

4 Şubat Salı günü yayyınlanan yeni bölümde ise, Enver kızı Şirin'in bunca yıldır nasıl vicdansızca hareket ettiğini bir türlü anlayamaz. Şirin'in Sarp'ı öldürmesi zaten kabullenebileceği bir şey değildir. Şirin'i önce şikayet eder, ardından onunla buluşup Şirin'i tutuklatır. Fakat Şirin iraz şanslıdır. Hapse gönderilmek yerine Akıl hastanesine tutuklu takip'e gönderilir. Enver ve Bahar birlikte Şirin'i ziyaret gider, Bahar dışarda bekler. Ama Şirin onun geldiğini görüp hayatını kendisinin mahvettiğini düşünerek onun üzerine koşar ve güvenlik duvarını geçemez. 

Raif'in evlenme teklifini Ceyda kabul eder. Bunu duyan Arif Enver Babanın da izni ile Bahar'ı iztemeye gider. Arif'in büyüğü olarak Enver Bey Bahar'ı Çocuklardan ister. Dorukcum ve Nisan'da annelerini Arif'e verir. Çifte düğün heyecanı tüm apartmanı sarmıştır. Bahar ve Ceyda gelinlik alışverişi yapar. Bahar'ın hayatı yıllar sonra mükemmel şekilde ilerlerken Bahar'ın hayatını mahveden ve Sarpı çocuklarndan ayıran Şirin ise Cezasını çekmektedir. 

Alma Mazlumun ahını dedikleri gibi Şirin Mazlum'un ahını çeker. Ve Son olarak ne diyelim onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevite! Salı akşamlarının sevilen ve beklenen dizisi Kadın 81. Bölüm ile bu akşam ssat 20:00'de Fox TV'de!

İyi Seyirler!

 

04-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar