Kadın dizisinde devamlılık hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı

Kadın dizisinde devamlılık hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı
Kadın dizisindeki devamlılık hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı ve sosyal medyada güldürü ögesi olarak yer aldı. İşte o hata ve yeni sezonda Kadın dizinde yaşanacaklar

Eylül ayını bitirip ekim ayına girdik. Çoğu dizi başladı, geride kalanlar da bu ay içinde start diyecek. İşte bu dizilerden biri olan Kadın dizisi bu akşam ekranlardaki yerini alacak. Lakin yeni sezon ilk bölümü tanıtımındaki bir hata dikkatlerden kaçmadı. Kadın dizisindeki devamlılık hatası dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı ve sosyal medyada güldürü ögesi olarak yer aldı. İşte o hata ve yeni sezona merhaba diyen Kadın dizinde yaşanacaklar. Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

Kadın dizisinde devamlılık hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı

Fox Tv’nin iddiali dizilerinden olan Kadın dizisi izleyici tarafından heyecanla bekleniyordu. Nihayet bekleyiş bu akşam bitiyor ve heyecan, duygusallık kaldığı yerden devam ediyor. Lakin fragmanındaki bir hata dizide yaşamacaklardan daha çok ilgi çekti ve bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan yeni sezon ilk bölümden daha çok konuşulur oldu. Sezon finalinde kaza görütüleriyle tatile giren dizide beyaz tenli olan Bahar, devam bölümü olan yeni bölümde bronz teniyle görüldü ve gündem oldu.

Tatil oldu, böyle oldu

Tatile çıkmadan sezon finali çekilen Kadın dizisi oyuncuları uzun bir aradamn sonra yeni sezon ve yeni bölüm için kamera karşısına geçtiler. Buraya kadar her şey normal. Son bölümde nefes kesen kaza sahnesiyle sezon finali yapan dizinin bu sezon için çekilen ilk bölümünde kaza sahnesi sonrası hastane görüntüleri çekildi. Ancak bu arada yapılan tatilde bronzlaşan Bahar karakterini gören izleyici bu devamlılık hatasını affetmedi ve sosyal medyada espri konusu oldu. İzleyici yeni bölümde neler olacağını merak ededursun devamlılık hatası milleti güldürdü.

İşte o hata!

Dizinin başrollerinden olan Bahar, Sarp, Arif ve Hatice'nin bindiği araba kaza yapmış ve dizi tatile girmişti. Sezonun ilk bölümünde ise Bahar'ın acile getirildiği sahnede olanlar oldu. Araba kazasından sonra ambulansa beyaz tenle binen Bahar ambulansın içinde bronzlaşıyor ve hastaneye bronz bir tenle giriyor.

Peki dizide seyircinin gözünden kaçmayan bu hata nasıl düzeltilir bilmiyoruz ama bir daha böyle hata yapılmaması için yönetmenlerin dikkatli olmasını istiyoruz. Özelikle sezon finalinden sonra çekilen yeni bölümlerde çok dikkatli olunmalı. Aradan geçen 2 veya 3 aylık sürelerde böylesi istenmeyen vakaalr yaşanabiliyor.

65. Bölümde neler olacak?

İçinde Bahar, Sarp,Arif ve hatice’nin bulunduğu araba kaza yapar ve içindekiler ciddi yaralanır. Kazayı öğrenen herkeste korku ve endişe hakimdir. Hastaneye koşanlar büyük bir şok geçirirler. Hafif yaralı Arif, arabayı kullandığı için kazadan kendini sorumlu tutar ve suçluluk psikolojisine girer. Bu arada kazadan henüz haberi olmayan Nisan ve Doruk, annelerinin iyileşmesi için iyilik yapmaya başlar.

Canlitv olarak Kadın dizisine başarılar diliyoruz. Keyifli seyirler…

01-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar