Kadınım Dizisi Başlamadan Bitti

Kadınım Dizisi Başlamadan Bitti
Atv ekranlarında yayınlanması planlanan ve NG medya tarafından hazırlıkları sürdürülen Kadınım dizisi iki yapım şirketi arasındaki sorun nedeniyle iptal edildi.

Dizi sektöründe yer alan anlaşmazlıklara bir yenisi daha eklendi. Zaman zaman sektörde görülen yapımcı oyuncu anlaşmazlığı, yapımcı kanal anlaşmazlığı ve yapım şirketleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar proje safhasında olan ya da yayınlanan dizilerin sıkıntılı zamanlar geçirmesine sebep olabiliyor. Son olarak bu olay Atv için hazırlıkları başlayan Kadınım adlı dizinin başına geldi. Geçtiğimiz günlerde Kusursuz adlı projenin de benzer bir sorunla karşılaştığı ve dizinin iptal edildiği haberlerde yer almıştı. Şimdi de NG medya tarafından hazırlıkları başlayan ve ilk adı Güneş Tutulması olarak açıklanan ancak daha sonra yapılan güncellemelerle adı Kadınım olarak değiştirilen dizinin yaşanan sorunlar sebebiyle iptal edildiği ve merakla beklenen dizinin hazırlıklarının sona erdirildiği öğrenildi.

NG Medya & Pastel Film Arasında Sorun Çıktı

Şu sıralar dizi sektöründe en çok konuşulan konulardan biri Atv için hazırlıkları başlayan ve cast çalışmalarına başlanılan Kadınım dizisinin iptal edilmesi. Daha önce adı Güneş Tutulması olarak belirlenen ve ancak son anda Kadınım olarak değiştirilen dizinin yapım haklarının Pastel Filmde olduğu ortaya çıktı. NG Medya, senaryosunu Ayça Mutlugil ve Nuray Uslu’nun kaleme aldığı dizinin hazırlıkları için çalışmalara başlamış ve ilk olarak da ünlü isimler İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek deniz ile anlaşmaya varmıştı. Ancak daha sonradan dizinin haklarının Pastel Filmde olduğu ve bu yapım şirketinin diziyi ilk olarak Güneş Tutulması adıyla hazırlamaya başladığı ancak son anda dizinin iptal edildiği ortaya çıktı. Pastel Film ve NG Medya arasında bir anlaşma ve çözüm yolu bulunamayan dizinin bu sebeple hazırlıklarının durdurulmasına ve dizinin iptal edilmesine karar verildi.

Kadınım

NG Medya tarafından Atv için hazırlanmaya başlayan ve aşk ve aile türünde ele alınması planlanan Kadınım dizisinin hazırlıkları ve planlamaları iptal edildi. Senaryosunu Ayça Mutlugil ve Nuray Uslu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda İbrahim Çelikkol, Dilan Çiçek deniz ve Erkan Avcı rol alıyordu. Dizi üç çocuğu olan bir babanın kendinden küçük bir kadına aşık olmasını ve gelişen olayları ele alıyordu. Dizinin iptal edilmesiyle birlikte NG Medya’nın yeni bir hikaye arayışına girdiği ve oyuncuların da gelen teklifleri değerlendirmeye aldıkları öğrenildi.

31-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar