Onur Seyit Yaran Son Ücretini Set Emekçilerine Dağıttı

Onur Seyit Yaran Son Ücretini Set Emekçilerine Dağıttı
Kardeşlerim dizisinin genç ve başarılı oyuncusu Canberk Karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran diziden aldığı son ücreti set çalışanlarına dağıtma kararı aldı.

Atv ekranlarında yayınlanan ve son üç sezondur cumartesi akşamlarının en çok izlenen ilk iki dizisinden biri olma başarısını gösteren Kardeşlerim 4. Sezonuna hazırlanıyor. Serkan Birinci’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Gül Abus semerci tarafından senaryosu kaleme alınan dram ve aile türündeki Kardeşlerim dizisi NG Medya tarafından hazırlanıyor. Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren seyircinin beğeniyle takip ettiği dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken zaman zaman dizinin kadrosunda ayrılıklar ve yeni katılımlar yaşanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ilk günden itibaren yer alan ve dizide Canberk karakterine hayat veren başarılı ve genç oyunculardan Onur Seyit Yaran dizinin 4. Sezonunda yer almayacak. Geçtiğimiz haftalarda dizi ile yollarını ayıran genç oyuncunun dizide öldü olarak gösterilen fragmanları da yayınlanmaya başlandı. Seyircinin sevdiği oyunculardan olan Onur Seyit Yaran setlerde pek alışkın olunmayan bir davranış sergileyerek diziden aldığı son bölüm ücretini dizi çalışanlarına dağıtma kararı aldı.

Bölüm Ücretini Dağıttı

Atv ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim dizisi yeni sezona hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon ilk bölümünde hikaye gereği ölerek diziye veda edecek olan başarılı ve genç oyuncu Onur Seyit Yaran sette örnek bir davranışa imza attı. NG Medya tarafından hazırlanan ve 4. Sezonuyla ekrana gelecek olan Kardeşlerim dizisinde Canberk karakterine hayat veren genç oyuncu dizinin 4. Sezon ilk bölümünde yer aldığı çalışmanın karşılığı olan ücreti dizinin set çalışanlarına dağıtma kararı aldı. Dizide üç sezondur yer alan başarılı oyuncu son ücretini dizide birlikte emek harcadığı emekçilere aldığı son ücreti dağıtma kararı alırken bu davranış magazin basını ve sektörde geniş yankı uyandırdı. Şu ana kadar setlerde pek rastlanılmayan bu davranış özellikle sosyal medya tarafından çok beğenildi ve oyuncuya tebrik mesajları yağdı.

Onur Seyit Yaran Kimdir?

Son üç sezondur Kardeşlerim dizisinde rol alan genç ve başarılı oyuncu Onur Seyit Yaran 13 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk kariyerine Kalk Gidelim ile başlayan genç oyuncu aldığı rollerdeki performansıyla dikkatleri çekti ve yapımcıların aradığı isimlerden olmayı başardı. Oyuncu bugüne kadar

-          Kalk Gidelim

-          Vuslat ve

-          Kardeşlerim adlı dizilerde rol aldı. Ayrıca oyuncu

-          Dimes ve Cornetto reklamlarında da yer aldı.

31-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar