Kadir İnanır Yatak Reklamından Ne Kadar Ücret Aldı?

Kadir İnanır Yatak Reklamından Ne Kadar Ücret Aldı?
Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Kadir İnanır diğer pek çok ünlü gibi bir yatak markasının reklamında rol aldı. Peki Kadir İnanır bu reklam karşılığında ne kadar ücret aldı?

Geçtiğimiz aylarda büyük bir sağlık sorunu yaşayan ve günlerce hastanede yatan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır şimdilerde eski sağlığına kavuştu ve yeniden normal hayatına döndü. Ünlü oyuncunun sevenleri bu durum karşında mutlu olurken ünlü isimde hayata kaldığı yerden devam etmeye başladı. Daha önce pek çok reklam filmlerinde rol alan usta oyuncu bugünlerde yeni bir reklam filmiyle televizyonlarda ve değişik yayın mecralarında boy gösteriyor. Bir yatak firmasının reklamında rol alan oyuncu ayrıca yatak reklamında rol alan pek çok ünlünün bulunduğu listeye adını yazdırdı. Hülya Avşar, Gülben Ergen ve daha başka oyuncuların rol aldığı yatak reklamlarından birinde de Kadir İnanır rol aldı. Usta oyuncunun “yatak önce aklına yatacak” sloganıyla rol aldığı reklam filminden aldığı ücret de belli oldu. Ünlü oyuncunun aldığı ücret magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

Kadir İnanır Ne kadar Aldı?

Yeşilçam Sineması’nın ve sonraki dönemin usta oyuncularından biri olan ve rol aldığın filmlerde adeta devleşerek adını altın harflerle yazdıran Kadir inanır bugünlerde dizi ya da sinema filmlerinde rol almıyor. Zaman zaman adı değişik projelerle anılsa da ünlü isim herhangi bir teklifi kabul etmiş değil. Buna karşın usta oyuncu değişik markaların reklam yüzü olarak reklam filmlerinde yer almaya devam ediyor. Ünlü oyuncu bu günlerde bir markanın yatak reklamında boy gösteriyor. “Yatak önce aklına yatacak” sloganıyla televizyonlarda ve değişik mecralarda yayınlanan reklamdan ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın aldığı rakamda belli oldu. Armis adlı bir yatak markasının reklamında rol alan Kadir İnanır’ın reklam karşılığında 600 Bin TL aldığı iddia edildi.

Pek Çok Ünlü İsim Yatak Reklamında Rol Aldı

Yatak firmalarının ünlülerle yaptığı reklam anlaşmalarında Kadir İnanır ilk değil. Daha önce Hülya Avşar, Gülben Ergen, Nebahat Çehre ve başka ünlü isimlerinde rol aldığı yatak reklamlarının sonuncusunda Armis adlı yatak firmasının reklamında Kadir İnanır rol aldı. Genna İstanbul tarafından çekilen ve yönetmenliğini Senem Bay’ın yaptığı reklam filminde Kadir İnanır “yatak önce aklına yatacak” sloganıyla diğer yatak reklamlarına da gönderme yapıyor. Ünlü isim 600 Bin TL aldığı reklam için uzun zaman sonra ilk kez bir sette bulunmuş oldu.

22-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar