Kadir İnanır’dan güzel haber geldi

Kadir İnanır’dan güzel haber geldi
Geçirdiği ağır ameliyat nedeniyle yakın takip odasında gözlem altında tutulan Kadir İnanır için 20 günlük tedavi bitti. İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili doktoru açıklama yaptı: 

20 gün önce aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır’dan güzel haber geldi. 20 gündür Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumu merak ediliyor. Hayranları soruyor, Kadir İnanır’ın son durumu nedir? Ne zaman taburcu edilecek? Kadir İnanır’ın sağlık durumu haberimizde. İmdi detaylar

Kadir İnanır’dan güzel haber geldi

Üstlendiği Maço tiplerle Yeşilçam'da Kadirizm ekolünü başlatan usta oyuncu Kadir İnanır, 20 Kasım'da rahatsızlanmış ve sevenlerini üzmüştü. Aniden rahatsızlanan ve ambulansla Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne getirilen Kadir İnanır hemen tedavi altına alınmıştı. Beyin damarında pıhtı atması tespit edilen ve yoğun bakıma alınan İnanır, daha sonra nöroloji servisinde özel odaya alındı. 6 kişilik doktor ekibi tarafından sürekli kontrolleri yapılan usta oyuncu aniden gelişen beyin kanaması geçirdiği için ameliyata aldı. Vücudunun yüzde 80 felç riski taşıdığı tespit edilen oyuncu, hemen ameliyat edildi. Başarılı geçen ameliyattan sonra 2 gün boyunca uyutulan kadir İnanır, 22 Kasım'da uyandırıldı. Ve tedbir amacıyla bir süre daha yoğun bakımda tutuldu. Sağlık Durumu iyiye giden İnanır, daha sonra yoğun bakımdan çıkartılıp, özel odaya alındı.

Kadir İnanır'ın son durumu hakkında doktorlardan açıklama!

Geçirdiği ağır ameliyat nedeniyle yakın takip odasında gözlem altında tutulan Kadir İnanır için 20 günlük tedavi bitti. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde geçirdiği ameliyat sonrası fizyoterapi ve yürüme egzersizleri yapan İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili bugün doktoru bir açıklama yaptı: 

Kadir İnanır yarın taburcu olacak

Başarılı geçen ameliyattan sonra 2 gün dinlendirilen Kadir İnanır uyandırıldıktan sonra fizyoterapi ve yürüme egzersizlerine başladı. 20günlük yoğun tedavisinin ardından iyileşen kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Tedavisi tamamlanan İnanır'ın doktoru "Bugün yüzümüz gülüyor. Yarın taburcu edeceğiz” dedi. 

Kadir İnanır Kimdir?

1949 Ordu doğumlu İnanır, ilkokul ve ortaokulda sahneye çıktı. 18 yaşındayken katıldığı Ses Dergisinin yarışmasıyla adını duyuran Kadir İnanır, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo-Televizyon Bölümü’nü bitirdi. Bir süre fotoromanlarda oynadıktan sonra Kara Gözlüm filmiyle kariyerine başladı. Özellikle Yeşilçam’ın Sultanı diye bilinen Türkan Şoray'la başrolleri paylaştığı filmlerle Türk sinemasının erkek yıldızları arasına giren İnanır, bir dönem Kanal D’de 'Böyle Gitmez' adlı program sundu.

11-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar