Ünlü Oyuncu Selin Yeninci’nin Yeni Projesi Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Selin Yeninci’nin Yeni Projesi Belli Oldu
Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniyesi ünlü oyuncu Selin Yeninci’nin yeni projesi belli oldu. Selin Yeninci yeni projesinde başrol oynayacak.

Dört sezon boyunca yer aldığı Bir zamanlar Çukurova dizisinde oldukça başarılı bir dönem geçiren ve burada canlandırdığı karakterle seyirci tarafından çok sevilen ve canlandırdığı karakteri de büyüten ve vazgeçilmez kılan başarılı oyuncu Selin Yeninci’nin yeni projesi belli oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrıldıktan sonra bir süre dinlenmeye çekilen ve bu sırada da gelen teklifleri değerlendiren Selin Yeninci sonunda NTC Medya’dan gelen teklife evet cevabını verdi. NTC Medya tarafından şu sıralar hazırlıkları ve cast çalışmaları devam eden ve yakında sete çıkacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde rol alacak ünlü ve başarılı oyuncunun bu dizide başrol oynayacağı öğrenildi. Tv 8 ekranlarında yayınlanacak dizide ayrıca birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Yeni Dizisinde Başrol Oynayacak

Bir zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteri ile adeta devleşen güzel oyuncu Selin Yeninci diziden ayrılmasının ardından yeni bir projeye imza attı. Güzel oyuncu önümüzdeki dönemde Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve Mart ayı sonuna doğru sete çıkması beklenen Annenin Sırrıdır Çocuk adlı dizi ile her konuda anlaşarak sözleşme imzaladı. NTC Medya tarafından çekilecek Annenin Sırrıdır Çocuk dizisini Makbule Kosef kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Müge Uğurlar yer alıyor. Dizide ayrıca Selin Yeninci’le birlikte Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Olgun Toker ve Ahmet Varlı’da rol alacak. Dizide aynı dönemde hamile kalan Meryem ve Defne adındaki iki kadının sarsıcı ve çarpıcı hikayesi ekrana taşınacak.

Selin Yeninci Kimdir?

Son dönemde rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova ile büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu Selin Yeninci 16 Ocak 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Selin Yeninci daha sonra tiyatro oyunlarında yer almaya başlamıştır. Kamera karşısındaki ilk oyunculuk tecrübesini Vicdan adlı diziyle yapan Selin Yeninci bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Selin Yeninci’nin rol aldığı yapımlar arasında, Bir Zamanlar Çukurova, Nasipse Adayız, Avlu, Yüz Yüze, Kaçın Kurası, Rengarenk, Toz Ruhu, Olur Olur ve Vicdan bulunmaktadır.

22-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar