Kadir İnanır’ın Doktorundan Açıklama

Kadir İnanır’ın Doktorundan Açıklama
Dün Muğla'da rahatsızlanan ve Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın yattığı hastaneden ve doktorlarından ilk kez resmi açıklama geldi.

Dün akşam Muğla’da geçirdiği rahatsızlık sebebiyle acil olarak hastaneye kaldırılan ve hastanede yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Türk Sinemasının ünlü ismi Kadir İnanır’la ilgili gelişmeleri tüm Türkiye ve sevenleri merak ediyor. Dün Muğla’nın Ortanca ilçesinde aniden rahatsızlanan ve ardından hastaneye kaldırılan Kadir İnanır’la burada beyin damarında pıhtı atması teşhisi konmuş ve ardından ünlü isim ambulansla Denizli Pamukkale Üniversitesi’ne kaldırılmıştı. Burada yoğun bakım servisine alınan ve tedavisine başlanılan ünlü isim için tüm ülke büyük endişe yaşarken usta oyuncunun hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak felç geçirme ihtimalinin yüksek olduğu belirtilmişti. Ünlü ismin durumuyla ilgili bugün peş peşe açıklamalar geldi. Ünlü ismin yattığı hastaneden ve doktordan Kadir İnanır’ın sevenlerini rahatlatan açıklamalar geldi.

Doktordan Açıklama

Muğla’da rahatsızlan ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın durumuyla ilgili ilk resmi açıklama yapıldı. Kadir İnanır halen Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakımda bulunuyor. Ünlü ismin doktoru Prof. Dr. Ahmet Kutluhan yaptığı açıklamada “hastanın seyahat etmesi birkaç gün sıkıntılı olabileceğinden şu an başka hastaneye sevk edilmesi tıbben mümkün değildir. Şu anda felçten söz edemeyiz, hastamızda böyle bir durum yoktur. Ancak gelişebileceği endişesiyle takip ve tedavi ediyoruz” ifadelerini kullandı. Öbür taraftan hastaneden yapılan yazılı açıklamada “çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı üniversitemiz hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk Sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz” ifadeleri kullanıldı. Ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın aniden rahatsızlanması ise sosyal medya ve magazin basınında geniş yer buldu.

Meltem Cumbul’dan Açıklama

Öbür taraftan ünlü ismin durumuyla ilgili değişik kanallardan açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Ünlü ismin yeğeni Levent İnanır yaptığı açıklamada “dayım sarı nokta nedeniyle yeni bir operasyon yaptırmıştı. Ondan bir pıhtı atması oldu, ama kan sulandırıcıyla sorun halloldu” derken ünlü oyuncu Meltem Cumbul’da bir açıklama yaptı. Cumbul,”Kadir İnanır’ın herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Durumu stabil olmakla birlikte yalnızca tedbir amaçlı olarak doktorlar tarafından müşahede altında tutulmaktadır. Yanıltıcı bilgilendirmelere itibar edilmemesi kendisi ve ailesinin ricasıdır” ifadelerini kullandı.

22-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar