Ünlü Çift Bıçak Altına Yattı

Ünlü Çift Bıçak Altına Yattı
Ünlü türkücü Bülent Serttaş ve eşi Selvi Serttaş fazla kilolarından kurtulmak için mide ameliyatı olmaya ve bunu aynı anda yapmaya karar verdiler.

Günümüz dünyasının en büyük sağlık sorunlarından biride ne yazık ki obezite. Tüm dünyada her gün daha da artan ve tehlikeli bir noktaya gelen obezite ne yazık ki ülkemizde de hızla yayılıyor. Bu hastalıkla mücadele için hem kişisel hem de sağlıkla ilgili tedbirler artırılıyor. Beslenme şeklinden, spora, sağlık sorunlarından kişisel tedbirlere kadar pek çok önlem alınmaya çalışılırken bu sorunla yaşayanlar zaman zaman da ameliyat masasına yatıyor. Özellikle ünlüler arasında hızla artan mide ameliyatı obezite için en son seçenek olarak her geçen gün hızla yayılıyor. Daha önce pek çok ünlü ismin bıçak altına yattığı obezite sorunu için şimdi de bir ünlü isim eşiyle birlikte aynı anda ameliyat olmaya hazırlanıyor. Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Bülent Serttaş ile eşi Selvi Serttaş fazla kilolarından kurtulmak için yakın zamanda aynı anda ameliyat olmayı planlıyorlar.

Aynı Anda Ameliyat Olacaklar

Ünlü isim Bülent Serttaş ile eşi Selvi Serttaş fazla kilolarından kurtulmak için son çare olarak gördükleri ameliyata karar verdiler. Daha önce iki kez mide botoksu yaptıran ünlü çift bu uygulamadan fayda sağlayamayınca ameliyat masasına yatmaya karar verdiler. Bu sefer mide balonu tekniğiyle fazla kilolarından kurtulmaya çalışacak çift aynı anda ameliyat olacak. Çiftin bu kararını yakın zamanda uygulamaya geçirmek için hazırlık yapmaya başladıkları öğrenildi. Sık sık magazin basınında da gündem olan ünlü türkücü Bülent Serttaş son olarak İbrahim Tatlıses’in programında yaşananlarla gündem olmuştu.

Bülent Serttaş Kimdir?

Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden olan ünlü türkücü Bülent Serttaş 18 Kasım 1965 yılında Elazığ’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından itibaren türkü söylemeye başlayan Bülent Serttaş 1983 yılından itibaren çeşitli mekanlarda sahne almaya başlamıştır. Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedilen ünlü isim ilk albümü Delikanlı’nın ardından 1997 yılında çıkardığı Aşığım Yanmışım adlı albümüyle büyük bir kesim tarafından tanınmıştır. Bu güne kadar birçok televizyon programı yapan dizi ve sinema filmlerinde rol alan ünlü isim pek çok albüme de imza atmıştır. Bu albümler arasında, Utanıyorum, Delikanlı, Aşığım Yanmışım, Anlayacaksın, Sana Yaşıyorum, Her Şeyine Hastayım, Tükendi Dost Sohbetleri bulunmaktadır.

22-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar