Kalk Gidelim 100. bölüm izle

Kalk Gidelim 100. bölüm izle
Kalk Gidelim 100. bölüm izle; Kalk Gidelim son bölüm tek parça ve full hd olarak sizlerle. İlgili bölümü izlemek için tüm detaylar.

Kalk Gidelim 100. bölüm izle; Kalk Gidelim son bölüm tek parça ve full hd olarak yayınlandı. 7 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölüm ile birlikte Kalk Gidelim dizisi 100. bölümü devirdi. Staff Film imzası taşıyan dizinin 100. bölümünü izlemek için yazının devamına bir göz atın.

KALK GİDELİM 100. BÖLÜM İZLE

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz, dizi severler yeni bölümü nereden, nasıl izleyebileceğini merak ediyor. Sevilen dizinin 100. bölümü TRT.TV adresinde yayında. Siz de Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümünü izlemek istiyorsanız, aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kalk Gidelim izle

 

KALK GİDELİM'DE BU HAFTA NELER YAŞANACAK?

Nurhatçe'ye her geçen gün daha fazla bağlanan Seyfettin ve Sevda, ona veda etmeyi bir an bile düşünmez. Onu kaybetmemek adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır. Kayıplara karışırlar ve tüm köy halkı, ikisini her yerde fellik fellik aramaya başlarlar. Nurhatçe'ye olan bağlılıkları, duruma karşı takındıkları tavır Sevda ve Seyfettin'in biriyle olan bağını da güçlendirmektedir.

Şakir, Ercan, İnsaf, Şerif ve Efe yardım için kolları sıvarken Nurhatçe için gelen avukatı oyalamak kızlara kalmıştır. Zira bebeğin ortalıkta olmaması işleri çok kötü noktalara götürecektir. Mustafa Ali, tek başına Seyfettin'i bulmak için kendini dışarı atar. Mustafa Ali'nin peşine ise Meryem takılır. Meryem, Mustafa Ali'nin Sevda ve Seyfettin ile işbirliği yaptığını düşünmektedir. Herkes nefesini tutmuş, velayetin kimde kalacağını beklemektedir. Mahkeme günü gelmiş çatmışken bekleyiş daha büyük bir heyecanla devam ederken Şakir'in elde ettiği delil işlerin seyrini değiştirebilecek midir?

KALK GİDELİM'DE GEÇEN HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

Şerif'in eşinin hala hayatta olduğu haberi köye gelir. Bunu haber alan Sevda ve Seyfettin, Şerif'e patlar. Şerif, eski eşi Julia ile konuşarak Nurhatçe ile ilgili fikrini değiştirmek ister. Kalkıp İzmir'e gitse de fayda etmez. Julia, ailesinin de baskısıyla kızını almak ister. Mustafa Ali'nin aldığı pahalı hediyeler Nurcan'ın dikkatini çekmeye başlar. Mustafa Ali, fabrika ortaklığını saklamayı sürdürür. Sefer'in hal ve tavırlarından işkillenen Şakir ve Veli, onun depresyona girdiği kanısına kapılırlar. Yüzü gülsün diye kırk takla atarlar. Sevda ve Seyfettin için her şey zordur ancak tüm bu zorlukların içinde Hatice Ana'ya da moral vermeyi unutmazlar. Şerif'ten gelen haber Sevda ve Seyfettin'i yıkar.

07-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar