Kalk Gidelim 104. bölüm izle

Kalk Gidelim 104. bölüm izle
TRT1 ekranının sevilen dizisi Kalk Gidelim 11 Nisan Cumartesi günü 104. yeni bölümüyle ekrana geldi. Kahkahalarla dolu 104. bölümde neler oldu?

TRT1 ekranının en sevilen aile dizisi Kalk Gidelim, 11 Nisan Cumartesi akşamı 104. yen bölümüyle ekrana geldi. Sımsıcak konusu, başarılı oyuncu kadrosuyla milyonların beğenisini kazanan Kalk Gidelim'in yayınlanan son bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, dizide bu hafta neler olduğunu öğrenmek için 104. bölüm özetine göz atabilirsiniz.

 

Kalk Gidelim 104. bölüm özeti!

Seyfettin, Sümbül konusunda tam Sevda'nın güvenini kazanacağını zannederken, geçmiş yıllardan kalma 'Saffet' yazılı forma ikilinin arasının düzelmesini engelleyecek. Seyfettin çaresiz ne yapacağını, Sevda'nın güvenini nasıl kazanacağını düşünmekte, işlerin içinden çıkmak için yeni yollar arayışındadır. Sümbül  şüphelerinde haklı mı? Seyfettin Sevda'ya doğruları mı söylüyor?

Diğer yandan Şakir, Ercan, Efe ve İnsaf girdikleri markette maskeli soyguna denk gelirler. Dörtlü polisin her yerde kendilerini aradığını düşünerek komik bir plan yapanın içinde bulurlar kendilerini. Meryem ise Ercan'a hiç beklemediği bir haber verir. Baba olacağını öğrenen Ercan büyük şaşkınlık yaşar. Peki Ercan'ın gerçekten baba olması mümkün mü?

Kalk Gidelim 103. bölümde neler olmuştu?

Mustafa Ali, Nurcan'dan her şeyi saklamayı devam etmektedir ancak yalanları artık ortaya çıkmaya çok yakındır. Meryem, Nurcan'a her şeyi anlatır. Nurcan ise kendisinden saklanan şeylerden dolayı çok kırılır. Bu yaşananlardan sonra Mustafa Ali ve ailesini terk ederek İstanbul'un yolunu tutmak ister. Sümbül adında bir kadının çıkagelmesi ise ailenin diline düşer. Kadın, Seyfettin ile bir geçmişleri olduğunu ve Seyfettin'in bunu herkesten sakladığını söyler. Seyfettin, gelen kadını tanımadığını söylese de bir türlü kimseyi inandıramaz. Sümbül, yıllar önce çekilen bir fotoğraf gösterir. Seyfettin ne söylerse söylesin tüm işaretler söylediklerinin tersini göstermektedir. Sevda ise büyük bir kıskançlık krizine girer. Seyfettin ve Sevda arasında tartışma yaşamasına neden olur. Dudu'nun ardından Meryem de hamiledir. Meryem, müjdeli haberi Ercan'a verir. Ercan ve Şakir, eşlerinin aşerdiği ve ısrarla istediği ender bulunan bir meyveyi ararlar. İşin sonunda bir şekilde kendilerini bir soygunun içerisinde bulurlar.

11-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler