Kalk Gidelim 96. Bölüm izle

Kalk Gidelim 96. Bölüm izle
Kalk Gidelim 96. Bölüm izle; TRT 1'den izleyicisine ulaşan Kalk Gidelim dizisi 25 Ocak Cumartesi 96. bölümüyle ekrana geldi. Bölümü izlemek için yazıya göz atın.

TRT 1'den ekrana gelen Kalk Gidelim dizisi 25 Ocak Cumartesi akşamı 96. bölümüyle ekranlara geldi. TRT 1 ekranlarının sevilen dizileri arasında bulunan Kalk Gidelim dizisinin bu bölümünü televizyonun yanı sıra internet üzerinden de izleyebilirsiniz. Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümüne canlitv.com'dan ulaşabilirsiniz. Kalk Gidelim dizisinin 25 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan 96. bölümünü izlemek için yazının devamında yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Öte yandan bir önceki bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yine yazının devamına göz atabilirsiniz.

KALK GİDELİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Şakir, Dudu ile çocuklarının olmaması nedeniyle bir mucize aramaktadır. Bu mucizeyi ise Ercan'dan bulduğunu düşür. Ercan'dan aldığı pestili karısı Dudu'ya yedirerek bundan fayda umar. Pestili Dudu'ya yedirir ancak işler beklediği gibi gitmez. Pestili yedikten sonra Dudu'nun ayakları tutmamaya başlar ancak neyse ki etkisi kalıcı değildir. Ercan ve Efe'ye sebep oldukları şey nedeniyle sinirlenen Şakir, burunlarından fitil fitil getirecektir. Seyfettin ve Sevda'nın başı ise büyük derttedir. Nurhatçe'yi yasa dışı bir şekilde evlat edinmeleri nedeniyle tutuklanırlar. Seyfettin, öne atılır ve tüm suçun kendisine ait olduğunu Sevda'nın hiçbir şeyle ilgisi olmadığını söyler. Herkes Nurhatçe'ye çok alışmıştır ve onu ellerinden almaları büyük üzüntüye sebebiyet verecektir. Bundan en çok etkilenen kişilerin başında ise Hacı Hüseyin gelmektedir. Bunun sebebi hayat arkadaşı Hatice'nin hastalığı nedeniyle yaşananlardan kötü etkilenmesidir. Hacı, Hatice'nin hastalığını daha fazla saklamak istemez ve her şeyi herkese açıklamaya karar verir. Herkes her şeyden habersiz hayatlarına devam ederken Mustafa Ali de İstanbul'a gider. Ortaklık yaptığı kişilerle görüşmek için İstanbul'a gitmiştir. Böyle aceleci olmasının baş sebebi ise Ercan'ın işlere burnunu sokup mahvetme ihtimalidir. Mustafa Ali için her şey eskisi gibi olmak üzeredir. Geçmişte kalan eski güzel hayatına geri dönmeye çok yakındır. Şakir ve Dudu'ya doktordan bir haber gelir, ayrıca Şakir, Azerbaycan'daki Samim'in karısından bir mesaj alır. Gelen mesaja göre Samim ve diğer herkes oldukça kötü bir şeyden nasibini alacaktır. Ailenin küçük sakinleri bu olay karşısında Hacı Hüseyin ve Hatice Ana'yı evden uzaklaştırmaya çalışır.

25-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler