Kalk Gidelim 98. Bölüm izle!

Kalk Gidelim 98. Bölüm izle!
Cumartesi günleri seyirciyi kahkahaya boğan Kalk Gidelim 98. bölümde köyde salgın hastalık başlıyor. Salgın nasıl önlenecek? Nurhatçe için köye gelen denetçiler ne karar verecek?

TRT1'in dalya demeye hazırlanan ödüllü dizisi Kalk Gidelim 98. bölümüyle bu cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Cumartesi akşamları seyirciyi kahkahaya boğan Kalk Gidelim 98. son bölümde köyde salgın hastalık başlıyor. Salgın nasıl önlenecek? Nurhatçe sorunu için köye gelen denetçiler ne karar verecek? Şimdi detaylar.

Kalk Gidelim 98. Bölüm izle!

TRT1 ekranlarında her cumartesi ailecek keyifle izlenen Kalk Gidelim, bu akşam 98. Bölümüyle seyirciyi eğlendirmeye devam ediyor. Nurhatçe'nin köyde kalıp kalmaması sorunu Hacı Baba'nın dahil olmasıyla çözüme kavuşur ve Nurhatçe köyde kalır. Nurhatçe'nin yaşam koşulları için köye denetçi gelmesine karar verilir. Denetçi gelmeden önce evi olmayan Şerif, Behice ve Nurhatçe'yi alarak Şakirlerin evine yerleşir. Amacı denetçilere evi olduğunu göstermektir. Geçici olarak evini Şerif'e veren Şakirler ise babasının evine yerleşir.

Salgın Hastalık Başlıyor

Bu sırada Seyfettin'in mandırasındaki hayvanlarda salgın hastalık çıktığı haberi duyulur. Haberi duyan köylüde panik başgösterir. Meryem ikilemde kalır. Acaba sütleri Seyfettin'den almaya devam etsin mi yoksa vaz mı geçsin? Krizi fırsata çevirmek isteyen Ercan topladığı sütleri Meryem'e satmak ister.

Ahsen Eve Yerleşiyor

Olanlardan habersiz Hacı Baba, Ahsen'i eve getirir. Evi sahiplenen Ahsen Badegül'e bile iş yaptırmaz. Baytarlığını konuşturan Ahsen, yaptığı karışımla salgını bitirir ve herkese kendini kabul ettirir. Durumunu düzeltmeye çalışan Mustafa Ali ise fabrika ortalığını gizlemeyi sürdürmektedir. Bu sırada Şerif'in gizemli telefon konuşmasını dinleyen Seyfettin her ne kadar bu duruma öfkelense de üzülmemesi için annesi Hatice Ana'yı olaylardan uzak tutmaya çalışırlar. Sımsıcak hikayesi, usta oyuncu kadrosuyla dizi sektörüne örnek olan Kalk Gidelim dizisi 98. son bölümüyle 15 Şubat akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Kalk Gidelim Dizisinde Büyük Değişim!

Her cumartesi akşamı evlerimizi kahkahaya boğan Kalk Gidelim dizisinde Ufuk Özkan, Emin Gürsoy, Erkan Sever, Mehtap Bayri,Ayça Varlıer ve Hayrettin rol alıyor. Çekimlerine Muğla'da devam edilen dizi çok yakında dalya demeye hazırlanıyor. Ailesinden ayrılp İstanbul'da zengin olan ancak iflas edince tekrar köyüne sığınan Mustafa Ali'nin hikayesini anlatan dizide birkaç bölüm sonra yönetmen değişikliği yaşanacak.

Hedef 4. sezon

98 bölümdür Hatice Memiş'in üstlendiği dizi radikal bir karar alarak yönetmen değişikliğine hazırlanıyor. STAFF Film'in Eyüp Üstün'ün yapımcılığndaki dizi 100. bölümden itibaren Mustafa Şevki Doğan'a emanet edilecek. Amaç yönetmen değişikliği sayesinde diziyi atağa kaldırmak. 3 sezondur keyifli bir serüven yaşayan Kalk Gidelim dizii Hatice Memiş'in yönetiminde sakin ve sessizce ilerliyordu. Mustafa Şevki Doğan ile birlikte atağa kalkacağı düşünülen dizi için bekleyip göreceğiz.

15-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar