Kalk Gidelim Dizisi’ne Yeni Bir İsim Dahil Oldu!

Kalk Gidelim Dizisi’ne Yeni Bir İsim Dahil Oldu!
TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan komedi dizisi kalk Gidelim’e yeni bir oyuncu dahil oldu. Ekmek Teknesi’nin Sonnur’u Arzu oş artık Kalk Gidelim’de! İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 3. Sezonunda olan komedi dizisi Kalk Gidelim seyirci tarafından heyecanla seyredilmeye devam ediyor. Muğla’da çekimleri devam eden dizinin son bölümlerinde reytingi yükselişe geçerken dizi güçlü oyuncu kadrosunu yeni isimlerle de desteklemeye devam ediyor. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Kerem Kupacı ve Füsun Kostak gibi usta isimlerin yer aldığı diziye son olarak seyircinin Ekmek Teknesi dizisinden tanıdığı ve oyunculuğu ile herkesin beğenisini kazanan Arzu Oş dahil oldu. Dizinin önümüzdeki Cumartesi akşamı yayınlanacak 101. Bölümünde Suzan karakteriyle karşımıza çıkacak Arzu Oş’un performansı merakla bekleniyor.

Kalk Gidelim’e Arzu Oş (Suzan) Dahil Oldu!

Son olarak Koyu Kırmızı adlı yapımla seyirci karşısına çıkan ancak seyircinin kendisini Ekmek Teknesi’nin Sonnur’u olarak tanıdığı yetenekli oyuncu Arzu Oş TRT 1’in sevilen dizilerinden Cumartesi akşamları ekrana gelen Kalk Gidelim’e dahil oldu. Dizinin 101. Bölümüyle birlikte ekrana gelecek oyuncu dizide Sadık’ın (kerim yağcı) şehirden köye dönen eşi Suzan’ı canlandıracak. İkili aynı zamanda Ekmek Teknesi’nde de birlikte rol almışlardı. Seyircinin severek takip ettiği ve üçüncü sezonunda olan komedi ve aile dizisi Kalk Gidelim her bölüm reytingini artırmayı başarıyor. Diziye Suzan karakteri olarak dahil olan Arzu Oş’un Kalk Gidelim’e yeni bir heyecan ve renk getirmesi bekleniyor. Başarılı oyuncu uzun süredir ekranlardan uzak kalmış ve daha çok tiyatro oyunlarında rol almıştı.

Arzu Oş (Suzan) Kimdir?

Güzel ve yetenekli oyuncu Arzu Oş 1981 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Anadolu üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü. Oyuncu okuldan mezun olduktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu’nda tiyatroya başladı. İlk olarak 199 yılında kamera karşısına geçen güzel oyuncu ilk olarak Aşkın Dağlarda Gezer dizisinde rol aldı. Daha sonra pek çok dizi ve tiyatro oyununda rol alan başarılı oyuncu daha çok Ekmek Teknesi’nde canlandırdığı Sonnur karakteriyle seyirci tarafından tanındı. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

  • Aşkın Dağlarda Gezer
  • Ekmek Teknesi
  • Lahmacun ve Pizza
  • Kızlar Yurdu
  • Sevgili Dünürüm
  • Küçük Hesaplar
  • Koyu Kırmızı
15-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar