Kalk Gidelim Neden Yok? Kalk Gidelim Final mi Yaptı?

Kalk Gidelim Neden Yok? Kalk Gidelim Final mi Yaptı?
TRT 1 ekranlarında üç sezondur ekrana gelen komedi dizisi kalk Gidelim neden yok? TRT 1 dizisi Kalk Gidelim final mi yaptı? İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında üç sezondur devam eden ve Cumartesi akşamları ekrana gelen komedi dizisi Kalk Gidelim seyircinin ilgiyle takip ettiği ve eğlenerek seyrettiği diziler arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Erkan Sever, Emin Gürsoy ve Ayça Varlıer gibi usta oyuncuların yer aldığı Kalk Gidelim üç sezondur Muğla’da çekiliyor. Dizinin son zamanlarda final yapacağı söylentileri sıklıkla dile getirilse de dizi her hafta Cumartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyordu. Ediyordu zira dizi bu akşam ekrana gelemiyor. Seyirciler dizinin final yapacağı söylentilerinin gerçek olduğunu düşünerek üzülürken gerçek bir süre sonra ortaya çıktı. İşte Kalk Gidelim’in bu akşam neden olmadığının detayları.

TRT 1 Kalk Gidelim Neden Yok?

TRT 1’in sevilen komedi dizisi Kalk Gidelim üç sezondur Cumartesi akşamları izleyici ile buluşuyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin 100. Bölümünün çekimleri yapılmış ve 100. Bölümün 29 Şubat Cumartesi akşamı ekrana geleceği duyurulmuştu. Ancak TRT 1’in bu gününün yayın akışında Kalk Gidelim görünmeyince sebebi merak edilmeye başlandı. Dizinin bu akşam yayınlanmamasının sebebi ise geçtiğimiz günlerde Suriye İdlib’de Rejim tarafından askerlerimize yapılan hain saldırı sonrasında verdiğimiz 34 Şehit olduğu açıklandı. TRT 1 verilen 34 şehit’in anısına yayınında bazı değişikliklere gitme kararı almış ve yayınlanacak dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmamasına karar vermişti. Bu akşam ekrana 100. Bölümüyle ekrana gelmesi beklenen Kalk Gidelim’in de bu sebeple bu akşam yayınlanmayacağı belirtildi.

Kalk Gidelim Yeni Bölüm Ne Zaman?

Bu akşam yayınlanması gereken Kalk Gidelim’in 100. Bölümünün İdlib’de verdiğimiz 34 şehit sebebiyle yayınlanmadı. Dizinin meraklı seyircilerinin yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başlaması ve internette yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını aratmaya başladığı görüldü. Kalk Gidelim’in bu akşam yayınlanması gereken yeni bölümünün gelecek hafta 7 Mart Cumartesi akşamı yine aynı saatte ekrana geleceği açıklandı. Böylece bu akşam yayınlanmayan 100. Bölüm haftaya ekrana gelecek. Dizinin final yapacağı söylentilerinin ise sadece söylenti olduğu ve dizinin en az bu sezonun sonuna kadar ekrana gelmeye devam edeceği de edinilen bilgiler arasında. Diziyle ilgili yeni gelişmeler olduğu takdirde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

29-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar