Kalk Gidelim oyuncuları kimlerdir?

Kalk Gidelim oyuncuları kimlerdir?
TRT 1'in yeni komedi dizisi Kalk Gidelim ne zaman yayınlanacak? Kalk Gidelim dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Kalk Gidelim dizisinde hangi oyuncular yer alıyor? İşte yeni dizi Kalk Gidelim'in yayın günü...

TRT 1 ekranlarını şenlendirecek olan dizi Kalk Gidelim'in yayın günü belli oldu. Güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizi Kalk Gidelim 18 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarında izleyici buluşacak. Dizide yediden yetmişe herkese hitap eden bir tarz ele alınacak. Daha çok unutulan değerlerimiz hatırlatılacak. Zaman zaman hüzünlendirecek olan dizi çoğu zaman da kahkahaya boğacak. Yeni komedi dizisi Kalk Gidelim'i canlı izlemek için TRT 1 CANLI İZLE adresini ziyaret edebiliriz.

KALK GİDELİM OYUNCULARI

Sıcak bir aile komedisi olan dizide Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı ve Füsun Kostak, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir ve Sena Çakır gibi birçok oyuncu yer alıyor. 

Kalk Gidelim dizisinin Yapımcılığını Eyüp Üstün üstlenirken, yönetmenliğini de Hatice Memiş yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Baykut Badem, Güliz Kucur, Hazan Toma ele alıyor. 

16-11-2017
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler