Yeni komedi dizisi Kalk Gidelim başlıyor.

Yeni komedi dizisi Kalk Gidelim başlıyor.
TRT 1'in yeni komedi dizisi Kalk Gidelim'in yayın tarihi belli oldu. Kalk Gidelim dizisi 18 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00’da TRT'1de izleyiciyle buluşacak. Kalk Gidelim dizisinde İzleyiciler nelerle karşılaşacak. İşte detaylar…

TRT 1'de yayınlanacak olan Kalk Gidelim komedi dizisinde, başrollerde Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı ve Füsun Kostak yer alıyor. TRT 1’in iddialı projesi Kalk Gidelim’de ayrıca Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir ve Sena Çakır gibi birçok ünlü oyuncu da yer alıyor. Kalk Gidelim dizisi, hemen her kesime hitap edecek. Dizide herkes mutlaka kendinden bir şeyler bulacak.

TRT 1'in yeni dizisi Kalk Gidelim'i 18 Kasım'dan itibaren her cumartesi akşamı Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinin konusu nedir?

Dizi çocuklarımıza unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi tekrar hatırlatacak, manevi değerlerimiz ve iyi insan olma konusunda dersler verecek ve bunu yaparken de zaman zaman hüzünlendirecek ancak çoğu zaman da doya doya güldürecek. Dizide modern hayatın günümüz insanına getirdiği rahatlık ve lüks yanında aslında insanlardan götürdükleri, yardımlaşma, ailevi ilişkiler, sadakat, iyilik, insan sevgisi, kuşaklar arası diyaloglar, ortak manevi değerlerin yok olmaması gibi konular karşılaştırmalı olarak anlatılacak.

Yeni dizi Kalk Gidelim’de, köyünü ve ailesini terk edip İstanbul’a giderek zengin olan Mustafa Ali’nin iflas ettikten sonra tekrar köyüne dönmesi komik bir şekilde anlatılıyor. Bakalım İstanbul’da bulunduğu süre boyunca ailesini hiç arayıp sormayan Mustafa Ali’yi köyünde neler bekliyor?

 

15-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler