Kalk Gidelim Oyuncusu Hercai Kadrosuna Katıldı!

Kalk Gidelim Oyuncusu Hercai Kadrosuna Katıldı!
Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai'ye TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinden flaş transfer. Kalk Gidelim'in oyuncusu Oğuzhan Ulu Hercai'ye dahil oldu. İşte detaylar!

Dizi piyasasında hiç durmadan devam eden hareketlilik hemen her alanda devam ediyor. Diziden diziye koşan oyuncular oynadıkları dizide canlandırdıkları karakterin hikayesi bitince başarılı olup olmadıklarına göre bir anda başka bir diziye transfer olabiliyorlar. Transfer olan oyunculardan biri de genç oyuncu Oğuzhan Ulu. Daha önce TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin beğenerek takip ettiği dizilerden biri olan Kalk Gidelim’de rol alan oyuncu şimdilerde Atv’nin sevilen dizisi Hercai’ye transfer olmuş durumda. Genç ve yetenekli oyuncunun Hercai’de Macit Sonkan’ın canlandırdığı ve diziye damga vuran karakterlerden biri olan Nasuh Şadoğlu’nun gençliğini canlandıracağı öğrenildi. Dizi kadrosuna katılan ve çekimlere başlayan oyuncunun bu dizide de başarılı olacağı düşünülüyor. İşte detaylar!

Genç Nasuh Hercai’de Sahneye Çıkıyor!

Hercai Dizisi Atv’de yayınlanan ve geçtiğimiz sezon başlayan, bu sene ikinci sezonunu yaşayan başarılı ve reytingi bol dizilerden biri. Töre, aşk ve intikam üçgeninde klasik bir konuyu ele almasına karşın seyirci tarafından ilgiyle seyredilen dizinin hikayesi geçmişle şimdi arasında yaşanan kıyasıya bir kavganın ve taraflarının hayatlarını anlatıyor. Dizide canlandırdığı karakterle dizinin hikayesinin en önemli karakterlerinden biri olan Nasuh Şadoğlu karakterinin geçmişi de Hercai’de sık sık anlatılan ve gündeme gelen hikayelerden. Şimdilerde bu karakterinin o hep anlatılan gençliğine gidilecek gibi görünüyor. Dizide Nasuh Şadoğlu’nun gençlik yıllarını canlandırması için daha önce Sevgili Geçmiş ve TRT 1’de yayınlanan Kalk Gidelim’de de rol alan genç oyuncu Oğuzhan Ulu seçildi. Oğuzhan Ulu’nun canlandıracağı Nasuh Şadoğlu’nun gençlik hali dizi de oldukça merak edilen hikayelerden biri olarak ön plana çıkıyor.

Oğuzhan Ulu Hercai’ye Katıldı!

Kalk Gidelim dizisinden Hercai’ye transfer olan ve bu dizide Nasuh Şadoğlu’nun hep merak edilen gençlik yıllarını canlandıracak olan Oğuzhan Ulu bu dizinin çekimleri için çekimlerin yapıldığı Mardin’e gitti. Gençlik yıllarını canlandıracağı Nasuh Şadoğlu karakterini canlandıran Macit Sonkan’la da tanışan oyuncu için Macit Sonkan “Tam benim gençlik yıllarıma benziyorsun” diyerek genç oyuncu Oğuzhan Ulu’yu çekimler için motive etmeye çalıştı. Bakalım Oğuzhan Ulu Hercai’de nasıl bir performans sergileyecek ve merak edilen karakterin hikayesinde nasıl bir oyunculuk ortaya koyacak?

15-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar