Kalk Gidelim'in Ali Demir'i nihayet belli oldu

Kalk Gidelim'in Ali Demir'i nihayet belli oldu
TRT1'in sevilen aile dizisi Kalk Gidelim'de Ali Demir karakterine hayat verecek oyuncu nihayet belli oldu. Kalk Gidelim dizisinde Ali Demir kim? İşte detaylar...

TRT1 birbirinden kaliteli dizileriyle bu sezona damga vuruyor. Son günlerin popüler dizisi Kalk Gidelim tecrübeli oyuncu kadrosuna usta bir oyuncu daha kattı. 60. Bölümden itibaren Kalk Gidelim ‘Ali Demir’ karakterine kim hayat verecek?

Her Cumartesi saat 20.00’de TRT1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim’de sürpriz haberler peş peşe geliyor. Payitaht, Diriliş, Mehmetçik derken bu sezon reytinglere ambargo koyan TRT 1’in sevilen dizisi “Kalk Gidelim” 59 bölümü geride bıraktı. Hız kesmeyen ve piyasaya renk katan Kalk Gidelim’in yapım şirketi Staff Film, oyuncu kadrosunu genişletiyor.  Geçtiğimiz haftalarda diziye katılan Nilay Deniz ile genişletme sinyali veren yapım şirketi şimdi bomba bir transfer gerçekleştirmek üzere. 

KALK GİDELİM 'ALİ DEMİR' KİM?

Diziye son katılan Nilay Deniz dizide Nehir karakterini canlandırıyor. Nehir karakteri tutunca bu sefer diziye Nehir’in babası Ali Demir de dahil oldu. Kolları sıvayan yapım şirketi bu karakter için usta bir isim arayışına girdi. İnce elenip sık dokundu ve nihayet usta oyuncuda karar kılındı. Dizinin akışını değiştirecek karakter için yapım şirketi Staff Film, Sinan Albayrak ile el sıkıştı. Seti gezip bilgi alan Sinan Albayrak çekimlere başladı bile. Sinan Albayrak, Ali Demir rolüyle dizinin gidişatını etkileyecek mi zaman gösterecek ama bizce Sinan Albayrak, Kalk Gidelim dizisine renk katacak.

TRT’1 ekranlarından evlerimize konuk olan Kalk Gidelim, Ali Demir rolünü oynayacak oyuncuyu sonunda buldu. Sinan Albayrak’ı Nehir karakterinin babası rolündeki Ali Demir olarak 60. Bölümden itibaren izleyebileceğiz. Sevilen dizinin yapımcısı Staff Film yönetimi dizinin belirli bir reyting aralığına oturduğunu ve her şeyin güzel geçtiğini vurguladı. Gidişattan memnun olduklarını belirten yapım şirketi önümüzdeki bölümlerde tecrübeli ve usta oyuncu kadrosuna yeni isimleri dahil etmeye devam edeceğinin müjdesini de verdi.

TRT CANLI İZLE

Aslında Sinan Albayrak ismi kolay bulunmadı. Staff Film Ali Demir karakteri için Sinan Albayrak, Altan Erkekli ve Erdal Özyağcılar arasında gidip geliyordu. Yapılan teklifi kabul eden Sinan Albayrak diziye dahil oldu ve hemen çalışmalara başladı.

KALK GİDELİM'DE HANGİ OYUNCULAR ROL ALIYOR?

Ali Demir’in diziye katılımı ile dizi olumlu anlamda değişecek. Kalk Gidelim dizisinin yönetmeni Özgür Pak usta biri. Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Ayça Varlıer, Emin Gürsoy, Aslı Omağ, Beyazıt Gülercan ve Kerem Kupacı gibi tecrübeli isimlerle çalışan Özgür Pak, Sinan Albayrak’ın katılımından oldukça memnun olmuşa benziyor. Daha önce “Parmaklıklar Ardında”, “O Hayat Benim”, “Yazala” ve “Küçük Kıyamet” gibi dizilerde rol alan Sinan Albayrak Kalk Gidelim dizisinde neler başaracak, hep beraber göreceğiz. CanlıTv olarak Sinan Albayrak’a hoş geldin diyoruz. Keyifli izlemeler.

28-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar