Kalk Gidelim’in sezon sonu finali fragmanı yayınlandı

Kalk Gidelim’in sezon sonu finali fragmanı yayınlandı
TRT1 ekranlarının komedi dizisi Kalk Gidelim sezon sonuna geldi. Cumartesi akşamlarını ekran başındakileri güldüren Kalk Gidelim dizisi, 73. bölüm finaliyle tatile girecek.

TRT1 ekranlarının komedi dizisi Kalk Gidelim sezon sonuna geldi. Cumartesi akşamlarını ekran başındakileri kahkahaya boğan Kalk Gidelim dizisi, 73. bölümü ile sezon finaliyle tatile girecek. Yaz boyu sevenlerine veda edecek olan Kalk Gidelim'in 73.bölüm fragmanı yayınlandı, son bölümde neler olacak, bakalım.

Kalk Gidelim’in sezon sonu finali fragmanı yayınlandı

Kalk gidelim dizisinin 73. bölümde evi kurtarma macerası kaldığı yerden devam edecek. Seyfettin, Mustafa Ali ve Halil’in inanılmaz mücadelesine çocukları da destek verirken ummadıkları bazı durumlarla karşılaşırlar.

Kalk gidelim dizisinin oyuncuları Ufuk Özkan, Erkan Sever, Yıldız Kültür, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Beyazıt Gülercan, Kerem Kupacı 72 bölümdür ekran başındakileri güldürmekten kırıp geçiriyor. Son bölümde yine evi kurtarma mücadelesi nedeniyle komik durumlar yaşanacak. Seyfettin ve Mustafa Ali ata yadigarı baba evini kaybetmemek için son kozlarını oynasalar da Dal sülalesinin eve ve araziye ortak bazı fertleri fiyatı yükselttikçe yükseltirler. Evin akıbetini köyde duymayan ve ilgilenmeyen kalmaz. Sefer, Meryem ve diğer köylüler de kendilerince yardım etmenin yolarını ararlar. Şakir ise olaya el koyar ve kendi yöntemleriyle gerekli parayı bulmaya çalışır. Diğer yandan Nusrettin ve Celil’i Seyfettin ve Mustafa Ali ikna etmeye çalışsalar da nafiledir. Dedelerini üzgün ve çaresiz gören torunlar Samim, Halim ve Canberk de ellerinden geleni yapmak için olağanüstü çaba gösterirler. Evi kurtarma macerasında gerek Seyfettin, Mustafa Ali ve Halil gerekse çocukları ummadıkları bazı durumlarla karşılaşırlar. Doğup büyüdükleri, zora düşünce sığındıkları baba ocağı adım adım elden giderken Sevda, Hatice, Nurcan ve Nuriye de ellerini taşın altına koyup harekete geçerler. Hacı Hüseyin’in başlarında olduğu evleri elden çıkmasın diye bütün ahali topyekûn seferber olmuş bir şekilde hareket etse de Nusrettin ve Celil’in inadını kırmakta bakalım başarılı olacaklar mıdır?

Kalk Gidelim Dizisinin Konusu nedir?

STAFF Film'in yapımcılığını yaptığı dizi TRT1 kanalında cumartesi akşamları seyirciyi kırıp geçiriyor. Ege bölgesinde çekimleri süren dizi TRT1'in bu sezondaki mizahi boşluğunu doldurdu. Ailesinden ayrılıp İstanbul'a yerleşen Mustafa Ali sahip olduğu şirketin iflas etmesi sebebiyle zenginlik düşmanı karısı ve lük hayat sürmüş çocuğuyla birlikte köye dönmek zorunda kalır. Zengin hayatı süresince ailesiyle bağını kesen Mustafa Ali'nin köye tekrar dönüşü köy halkında ve ailede nasıl bir etki yaratacak?

Ufuk Özkan kimdir?

Kalk Gidelim dizisinde başrol oyuncusu Seyfettin Dal karakterini sunduğu yarışma programlarından tanıdığımız Ufuk Özcan oynuyor. Ufuk Özcan, 1975 Almanya doğumlu. İlk televizyon deneyimini 2000 yılında Çiçek Taksi dizisine konuk oyuncu olarak başlayan oyuncu 2003 – 2016 arası çok sayıda dizide oynadı. En popüler olduğu dizi ise filmini çektiği Aile İşi dizisidir. Son olarak geçtiğimiz sezon Hayat Bazen Tatlıdır'da Şerif Müdür karakterine hayat vermişti. Canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

31-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar