Kalp Atışı 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kalp Atışı 2. bölüm fragmanı yayınlandı
Yaz sezonunun yenileri arasında bulunan Kalp Atışı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Her Cuma günü Show Tv ekranlarında yayınlanan Kalp Atışı dizisi 2. bölümüyle karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte Kalp Atışı dizisi 2. yeni bölüm fragmanı

Yaz sezonu boyunca her Cuma günü saat 20:00'da Show Tv ekranlarında ekranlara gelen Kalp Atışı dizisi ilk bölümünden itibaren seyirciye kendin sevdirdi.  2. bölümünü heyecanla bekleyen seyirci ilk fragman ile sabırsızlandı. 2. bölümün 2. fragmanıda yayınlanınca Cuma günü sabırsızlıkla beklenmeye başladı bile. Sizce Kalp Atışı 2. bölümde neler yaşanacak?

İlk bölümüyle büyük bir beğeni toplayan dizide 2. bölümde Eylül ile Ali Asaf yıllar sonra karşılaşır ve duygularıyla tekrar buluşurlar.

Kalp Atışı bu akşam Show TV'de!

Show TV'nin yeni dizisi Kalp Atışı bu akşam ilk bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bakalım büyük bir heyecan ve merakla beklenen Kalp Atışı dizisi reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşecek? İşte tüm bilgiler..

Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin'in başrollerini paylaştığı dizi bu akşam Show TV ekranlarında. Yapımcılığını Mf Yapım’ın üstlendiği, Kalp Atışı dizisinin ilk bölümü Show TV ekranlarında izlenme rekorları kırması bekleniyor. Daha hiç yaşanamamış ve görülmemiş bir aşk hikayesini konu alan dizinin tanıtım fragmanı izleyici adeta mest etti. Sende bu akşam bu yepyeni dizinin ilk bölümünü kaçırmamak için Show Tv Canlı İzle adresini tıklayabilirsiniz..

06-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar