Kalp Atışı dizisine yeni bir isim dahil oluyor.

Kalp Atışı dizisine yeni bir isim dahil oluyor.
Nefes kesen son bölümün ardından Kalp Atışı dizisinde neler olacağı dizi severler tarafından merakla bekleniyor. Ege Kökenli'nin (Bahar'ın) sürpriz bir şekilde diziden ayrılması, bundan sonra olacaklarla ilgili dizi severleri oldukça meraklandırdı.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Kalp atışı dizisi, Show Tv’de yayınlandığı cuma gecelerine damga vurmaya devam ediyor.

Geçen cuma yayınlanan 10. bölümde Bahar’ın ölümü herkesi şoke etmişti. Kimsenin beklemediği bu ayrılıktan sonra dizi severlerin merakı iyice arttı. Sonunda Ege Kökenli’nin diziden ayrılmasının ardından yerine gelen yeni isim belli oldu.

Medyatava’nın haberine göre son olarak Fi dizinde rol alan Merve Çağıran, Öykü Karayel'in (Eylül’ün) üvey kardeşi rolüyle diziye dahil oldu. Kısacası Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı dizinin yeni ismi bundan böyle Merve Çağıran olacak.

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in, senaryo yazarlığını da Makbule Kosif, Eda Tezcan ve Melis Veziroğlu Yılmaz'ın yaptığı dizide, bundan sonraki bölümlerde de tansiyon düşmeyeceğe benzer. Geçmişin intikamını almaya çalışan Doktor Eylül’ün çalıştığı hastaneye, yine doktor olarak üvey kardeşinin gelmesi tansiyonu iyice yükseltecek.

Kalp Atışı dizisinin her cuma Canlı Tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

 

14-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar