Kalp Yarası dizisinden ilk tanıtım yayınlandı

Kalp Yarası dizisinden ilk tanıtım yayınlandı
Diziler peş peşe final yaparken ekranlar boş kalmıyor. Biten her dizinin ardına yeni bir dizi yayına giriyor. İşte o yapımlardan Kalp Yarası tanıtıldı.

Dinlerin ve medeniyetlerin buluşma noktası sayılan Antakya’nın saklı güzelliklerini sergileyecek olan Kalp Yarası dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Dizilerin birer birer final yaptığı yaz sezonunda ekranlara gelecek olan Kalp Yarası dizisinde kimler rol alacak? Kalp Yarası dizisiyle ilgili merak edilenler haberimizde. Şimdi detaylar

Kalp Yarası dizisinden ilk tanıtım yayınlandı

Diziler peş peşe final yaparken ekranlar boş kalmıyor. Biten her dizinin ardına yeni bir dizi yayına giriyor. Yaz sezonunda ekrana gelecek olan ve başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel'in paylaştığı Kalp Yarası ilk görüntülerini internette yayınladı. İzleyici ile buluşan ilk görüntüler izleyiciyi heyecanlandırırken diziye ev sahipliği yapacak mekânlar da belirlendi. Medeniyetlerin buluşma noktası sayılan Antakya’nın gizemli coğrafyasında göz alıcı bir yapımla çekilmeye başlanan Kalp Yarası’nın ilk tanıtımı izleyiciden ilgi gördü.

Dört kahramanın hikâyesi

Birçok diziye yön veren kıdemli isim Tomris Giritlioğlu’nun hikâyesinden ekrana uyarlanan Kalp Yarası’nın ilk tanıtımında öykünün dört kahramanını canlandıran Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel yer aldı. Gerek mekân tercihleri gerekse genç yıldızlar ve usta oyuncuları harmanlayan cast çalışmalarıyla Kalp Yarası sezona iddialı hazırlanıyor. Süreç Film’in yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban’ın yaptığı Kalp Yarası’nı Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad üçlüsü kaleme alıyor.

Merve Çırağan Kimdir?

1992 doğumlu genç oyuncu eğitimini İzmir'de tamamladı. Birçok ünlü oyuncuya ev sahipliği yapan 35.5 Sanat Merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim alan Merve Çırağan “Elde Var Hayat” dizisi ile kariyerine başladı. Kaçak Gelinler dizisiyle şöhrete ulaşan genç yıldız 2018 Pantene Altın Kelebek Yarışmasında Yıldızı Parlayanlar ödülünü kazandı. Özellikle Çarpışma dizisinde canlandırdığı Meral karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaştı.

Rol aldığı yapımlar:

2018 – Kaybedenler Kulübü Yolda (Sinema Filmi)

2018 – Çarpışma  (TV Dizisi)

2017 – Kalp Atışı  (TV Dizisi)

2016 – İkimizin Yerine  (Sinema Filmi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar  (TV Dizisi)

2015 – Bizim Hikaye (Sinema Filmi)

2014 – Kaçak Gelinler (TV Dizisi)

2014 – Küçük Gelin (TV Dizisi)

2013 – Nizama Adanmış Ruhlar

2011 – Elde Var Hayat  (TV Dizisi)

 

27-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar