Baht Oyunu dizisinin yayın tarihi belli oldu

Baht Oyunu dizisinin yayın tarihi belli oldu
Yaz dizilerinden biri olan Baht Oyunu için geri sayım başladı. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrolde olduğu Baht Oyunu dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Yaz aylarından birbirinden iddialı diziler ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sezon dizileri bir bir final yaparken yeni diziler yayın için geri sayıma başladı. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrolde olduğu Baht Oyunu dizisi de yakında ekranda olacak. ARC Film tarafından projelendirilen Baht Oyunu dizisi Kanal D ekranından seyirciyle buluşacak. Uzun bir hazırlık sürecinin ardından çekimlere başlayan Baht Oyunu ekibi yoğun bir mesai ile çalışmalarına devam ediyor. Baht Oyunu güçlü bir oyuncu kadrosu ve senaryoyla yaza iddialı girmeye hazırlanıyor. Baht Oyunu ne zaman başlıyor?

Baht Oyunu ne zaman başlayacak?

ARC Film imzalı yeni dizi Baht Oyunu tanıtım ve afiş çalışmalarıyla dikkat çekmeye başladı. Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu tanıtımları ise diziseverleri heyecanlandırıyor. Sevilen oyuncuları kadrosuna toplayan Baht Oyunu'nun yayın tarihi de belli oldu. Yeni dizi Baht Oyunu 15 Haziran Salı akşamı seyirciyle buluşacak. Merakla beklenen dizilerden biri olan Baht Oyunu için geri sayım başlarken dizi ekibi hummalı bir çalışma yapıyor. Fatih Enes Ömeroğlu'nun yapımcılığını üstlendiği Baht Oyunu dizisi Serdar Gözelekli tarafından çekiliyor. 15 Haziran'da seyriciyle buluşacak yeni dizi Baht Oyunu kadrosunda ise güçlü oyuncular yer alıyor.

Baht Oyunu kadrosunda kimler var?

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu'nda Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz başrolleri paylaşıyor. Ekranların sevilen iki isminin başrolde olması diziye dikkatleri çekmişti. Uyumlu bir çift olarak afişlere ve tanıtımlara yansıyan ikilinin performansı ise merak edilmeye başlandı. Baht Oyunu kadrosunda Altan Erkekli, Aslı Sümen, İdris Nebi Taşkan, Hande Subaşı, Tuğba Çom, Ozan Dağgez, Anıl Çelik, Funda İlhan, Emrah Ben, Suğdem Gözalır, İrem Yüksel gibi birçok başarılı oyuncu da yer alıyor. İlk aşkıyla mutluluğu yakalayamadığı takdirde bir daha aşkı yakalayamayacağını sanan bir genç kızın hikayesi Baht Oyunu'yla ekrana gelecek. Baht Oyunu 15 Haziran Salı günü ilk bölümüyle Kanal D ekranında olacak.

27-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar