Kalp Yarası Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kalp Yarası Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?
Atv ekranlarında yayınlanan ve 26 bölüm yayınlanan Kalp Yarası dizisi kaç hafta yılbaşı arası verdi? Dizinin yeni bölümü ne zaman?

2022 yılının girmesiyle birlikte televizyon ekranlarında seyirciyle buluşan pek çok dizi yayınına ara verdi. Hem yılbaşı hem de yeni reklam anlaşmaları nedeniyle diziler yayınına ara verirken kanallar ise eski yapımları, tekrar bölümleri ya da sinema filmleriyle yayın akışını doldurdu. Atv ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşan dram ve aşk dizisi Kalp Yarası’nda yayınına ara veren yapımlardan. Dizi pazartesi akşamları seyirciyle buluşuyordu ve bu akşam 27. Bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak yılbaşı sebebiyle yayınına ara veren dizi bu akşam seyircisiyle buluşamıyor. Dizinin meraklıları Kalp Yarası’nın ne zaman yeni bölümüyle ekrana geleceğini ise merak ederek araştırmalarına başladı. İşte Kalp Yarası’nın yeni bölümünün ekrana geleceği tarihin cevabı.

Kalp Yarası İki Hafta Yok

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan aşk – Dram dizisi Kalp Yarası yılbaşı sebebiyle iki hafta süresince ekrana gelmeyecek. Dizi kanalın yeni reklam anlaşmaları sebebiyle bu akşam ve 10 Ocak pazartesi akşamı yayınlanmayacak. 3 Ocak ve 10 Ocak tarihlerinde yılbaşı arası nedeniyle iki hafta ara veren dizinin seyircileri ise bu yokluk sırasında dizinin yeni bölümünün ne zaman olacağını merak etmeye başladı. Atv ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası’nın yeni bölümü olan 27. Bölümün ise bir sonraki hafta 17 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Böylece Kalp Yarası seyircisiyle iki haftalık bir aranın ardından ekrana gelecek. 17 Ocak Pazartesi akşamı 27. Bölümüyle Kalp Yarası saat 20.00’da Atv ekranlarında olacak.

Kalp Yarası Son Bölün Ne Oldu?

Atv ekranlarında yayınlanan ve özellikle genç kitlenin severek seyrettiği Süreç Film imzalı Kalp Yarası yayınlanan son bölümde yine seyirciyi ekrana bağladı. Dizinin yayınlanan son bölümü olan 26. Bölümünde Ayşe ve Ferit’in düğününde Adnan fenalaşmıştır. Bunun sonucunda ortalık Adnan ve Yaman arasında restleşmeler sürerken ikili arasında ipler iyice gerilir. Bu sırada Ferit ve Ayşe ise kendi dertleri ile uğraşmaktadır. İkili bir kez daha aşklarıyla sınanacaktır. Bu sezon başlayan ve sevilen dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve çağıran, Toprak Can Adıgüzel ve Şenay Gürler rol alıyor.

03-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar