Süslü Korkuluk nerede çekiliyor?

Süslü Korkuluk nerede çekiliyor?
TV8'den ekrana gelecek ve başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi nerede çekiliyor? Dizinin çekildiği şehir ve semt.

TV8 tarafından ekrana getirilecek OGM Pictures imzalı Süslü Korkuluk dizisi nerede çekiliyor? Süslü Korkuluk dizisinin çekildiği şehir ve ilçeler nereleri?

Süslü Korkuluk nerede çekiliyor?

Süslü Korkuluk dizisi, ekrandaki dizilerin büyük bölümü gibi İstanbul'da çekiliyor. Ancak dizinin İstanbul'un hangi ilçe ve semtinde çekileceğiyle ilgili herhangi bir bilgimiz yok. Yine de dizinin nasıl bir atmosfere sahip ilçede çekileceğiyle ilgili bilgilere sahipiz. Süslü Korkuluk dizisinin tenha bir semtte çekileceği tahmin ediliyor. 

Süslü Korkuluk konusu

Bu yıl ekranlarda olacak Süslü Korkuluk dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. TV8 tarafından ekrana getirilecek dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alıyor. Dizide rol alacak diğer isimler ise henüz belli olmadı. OGM Pictures'ün imzasını gördüğümüz dizi için cast seçimleri sürerken geçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde teaser yayınlandı. Yayınlanan teaser dizi ile ilgili heyecanı arttırdı. Teaserda Çağatay Ulusoy, bir dikiş makinesinin başında görülürken sonrasında diktiği kıyafetleri bir korkuluğun üzerine giydirdiğine şahit oluyoruz. Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği Süslü Korkuluk dizisinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Dizide hangi ismin senaristlik yapacağı ise hala belirsizliğini sürdürüyor.

Süslü Korkuluk dizisinin senaryosu ile ilgili herhangi bir detay bulunmuyor. Daha önce Çağatay Ulusoy'un Yalı Çapkını isimli bir dizide rol alacağı duyurulmuştu. Ancak o dizinin rafa kaldırıldığı ortaya çıktı. Çağatay Ulusoy kendisine sunulan senaryodan memnun kalmadı ve sonrasında diziden vazgeçilerek bambaşka bir senaryoya sahip Süslü Korkuluk dizisi için çalışmalar başladı. Hazırlıkları tüm hızıyla süren dizi ile ilgili bilgiler henüz ortada yok. Süslü Korkuluk dizisinin konusu ise hala gizemini koruyor. Yayınlanan teasera bakarsak Çağatay Ulusoy'un bir terziyi canlandıracağını söyleyebiliriz. Bunun dışında konusu ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. 

Süslü Korkuluk ne zaman başlayacak?

Yayınlanan teaser ile birlikte Süslü Korkuluk dizisinin ne zaman başlayacağı izleyiciler tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Dizi ile ilgili çok az şey bildiğimiz dizinin çekimlerinin birkaç ay içinde başlaması bekleniyor. Süslü Korkuluk dizisi 2022 yılının ilk çeyreğinde TV8 ekranlarında başlayacak. Süslü Korkuluk dizisinin Çarşamba akşamlarında ekrana gelmesi bekleniyor.

03-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler