Kalp Yarası'nın Zümrüt'ü Diziden Ayrıldı mı?

Kalp Yarası'nın Zümrüt'ü Diziden Ayrıldı mı?
Atv ekranlarında seyircisi ile buluşan Kalp Yarası dizisinde yeni bir ayrılık haberi daha. Dizide Zümrüt karakterine hayat veren Meltem Gülenç ayrılıyor mu?

Son bölümü ile 27 Aralık Pazartesi günü yeni bölümü ile ekranlara gelen Kalp Yarası dizisinde bir ayrılık daha yaşanacak. Dizide hayat verdiği Zümrüt karakteri ile ekranlarda olan Meltem Gülenç diziye ne zaman veda edecek?

Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği Zümrüt karakteri, Merve Çağıranın canlandırdığı Hande'nin annesi olarak seyirci ile buluşuyor. Azade'nin de çocukluktan arkadaşı olan Zümrüt orta gelirli bir aileden geliyor. Taşra ile kent arasında tıkılıp kalmış bir kadın olarak zevkleri basit fakat işi bilenlere danışıyor. Hikâye de Azade' ye gösterilen hürmet ve saygı Zümrüt' e gösterilmiyor. Azade’nin sahip olduğu güç Zümrüt de yok. İkisinin çocuklarının yaptığı proje evliliği ise kendilerine sağlayacağı güç için çok önemli.

Ekranlara Vedamı Edecek

Atv ekranlarında yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ve hikâyeyi Tomris Giritoğlu’nun kaleme aldığı Kalp Yarası her Pazartesi günü saat 20.00’da yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevin rol aldığı diziden bir veda haberi daha  geldi. Zümrüt karakterine hayat veren Meltem Gülenç’in 28. bölümü ile ekranlara veda edeceği bilgisi gündeme düştü. 

Kalp Yarası dizisinin oyuncu kadrosunda güçlü isimler yer alıyor. Dizide; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper gibi önemli isimler yer alıyor. 28. Bölümden sonra ekipten ayrılacak olan Zümrüt karakterinden sonra neler olacağı merak ediliyor.

Kalp Yarası Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yaman ve Betül'ü ayırmak isteyen Hande'nin yeni planı nedir? Azade ise aldatıldığını gözleriyle gördükten sonra Adnan'a bir sürprizi vardır. Azade'nin hazırladığı sürpriz nedir? Adnan'ı neler bekliyor?

Meltem Gülenç kimdir?

30 Mayıs 1970 yılında Ankara’da dünyaya gelen Meltem Gülenç 51 yıl yaşındadır. Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümünü mezunu olan oyuncu Devlet Tiyatroları'nda oyunculuk yapmaya başladı. İlk ekran deneyimini Erdal Özyağcıların başrolde olduğu İki Yaka Bir İsmal adlı dizi ile yaşadı. Şeref Sözü, Güneşin Kızları, Kızlarım İçin isimli yapımlarda rol aldı. 

 

08-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar