Masumlar Apartmanı dizisinde bir ayrılık daha! Hangi oyuncu diziden ayrılıyor?

Masumlar Apartmanı dizisinde bir ayrılık daha! Hangi oyuncu diziden ayrılıyor?
Masumlar Apartmanı'nın sevilen oyuncusu hakkında flaş iddia. Masumlar Apartmanı dizisinde bir ayrılık daha! Hangi oyuncu diziden ayrılıyor? İşte o isim…

Ekranın 2 sezondur en çok izlenen yapımı olan Masumlar Apartmanı başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Sevilen dizi Masumlar Apartmanı'nın oyuncusu hakkında ise diziden ayrılacak iddiası ortaya atıldı. TRT1'de Salı akşamları yayınlanan dizinin önemli karakterlerinden olan Naci'nin diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Başarılı oyuncu Tansel Öngel tarafından canlandırılan Naci karakteri, dizinin ana karakterlerinden olan Safiye'nin sevdiği kişi. Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye ile Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci'nin aşkı ise izleyicinin merakla takip ettiği sahnelerle ekrana geliyordu.

Masumlar Apartmanı'da Naci ayrılıyor iddiası

Masumlar Apartmanı izleyicisini üzen bir idddia ortaya atıldı. Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'in diziden ayrılacağı haberi kısa sürede yayıldı. Dizinin takipçilerini üzen gelişme hakkında TRT1 yönetiminden ve yapım şirketinden henüz bir açıklama yapılmadı. Fox Tv'de yayınlanan Maske Kimsin Sen? Yarışmasını sunmaya başlayan Tansel Öngel'in senaryo gereği Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacağı konuşuluyor. Tansel Öngel'in son günlerde tartışmalara neden olan yeni yarışma programını sunması ise Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacak iddiasını güçlendiriyor.

Tansel Öngel Maske Kimsin Sen? programını sunuyor

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel bu kez sunucu olarak seyirci karşısına çıktı. Fox Tv'de yayınlanmaya başlayan Maske Kimsin Sen? İsimli programın sunuculuğunu Tansel Öngel üstlendi. Oyunculuk kadar sunuculukta da iddialı olan Tansel Öngel'in iki projede aynı anda yer alıp almayacağı ise merak konusu. Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin lise aşkını canlandıran Tansel Öngel kısa sürede izleyicinin gönlünü kazanmıştı. Önemli bir hastalığı olan Naci'nin Masumlar Apartmanı'ndan senaryo gereği ölerek ayrılacağı ortaya atılan iddialar arasında. Masumlar Apartmanı izleyicisini üzen gelişme henüz netleşmedi.

Öte yandan yeni başlayan Maske Sen Kimsin? Yarışma programı ise son günlerin en çok konuşulan yapımı oldu. Yarışma programında giyilen kotümler ve kullanılan maskeler tartışmalara neden olurken Fox Tv'ye ve programa RTÜK tarafından inceleme başlatıldı. Tansel Öngel'in sunduğu program ise farklı konseptiyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci'nin Masumlar Apartmanı'ndaki akıbeti ise oldukça merak ediliyor.

08-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar