Kanal D'den Yeni Bir Yarışma! Yıldız De Bana Yakında Başlıyor

Kanal D'den Yeni Bir Yarışma! Yıldız De Bana Yakında Başlıyor
Pastel Film Kanal D ekranlarında yayınlanacak yeni bir yarışma programının startını verdi. Yıldız De Bana çok yakında kanal D ekranlarında başlayacak.

Televizyon kanalları adeta dizi kanallarına dönüşeli yıllar oldu. Kanallar prime time kuşaklarını ve hatta artık off prime time kuşaklarını da dizilere terk edeli ve seyirciler de dizilerden başka yapımlar izleyemez olalı oldukça çok oldu. Ancak buna rağmen zaman zaman kanallar dizilerin dışında da yapımları ekrana getiriyor. Her ne kadar bu yapımlar sayılı da olsa ve tür olarak kısıtlı bir alanla da yetinse yine de seyirciler televizyon ekranlarında farklı yapımları görmeye devam ediyor. Müzik ve eğlence programlarının yanı sıra yemek ve yarışma programlarını da zaman zaman ekrana getiren kanallara Kanal D yeni bir programla katılmaya hazırlanıyor. Geçmişte başka kanallarda benzerleri görülen oyuncu yarışma programlarının bir benzeri olacak olan Yıldız De Bana adlı yarışma programının hazırlıkları tamamlanmak üzere.

Yıldız De Bana Yakında Başlıyor

Kanal D çok yakında yeni bir programı seyircinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Daha önce de aynı türden bir yarışma programını seyirciyle buluşturan kanal bir kez daha oyunculuğa ilgi duyan kişilerin katılabileceği ve bu alanda kendilerine fırsat bulabilecekleri bir programa imza atmaya hazırlanıyor. Pastel Film tarafından hazırlıkları süren program oyuncu olmak isteyenlerin başvuracağı ve katılacağı bir yarışma programı formatında olacak. Adayların yarışmada en iyi olabilmek ve oyuncu olabilmek için verecekleri mücadelenin ekrana geleceği programda ünlü jüri üyeleri yer alacak. Çalışma ve hazırlıkları süren yarışma için aday başvuru sürecinin ne zaman başlayacağı konusunda bilgi bulunmazken programın sunucusunun kim olacağı da henüz belli olmadı.

Kerem Alışık & Hamdi Alkan Jüride

Pastel Film tarafından hazırlıkları başlayan ve yakında Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni yarışma programı Yıldız De Bana sektörde heyecan uyandırdı. Pop star ve benzeri yapımların formatına yakın bir formatta hazırlanacak programın jüri üyelerinden ikisinin kim olacağı belli oldu. Programın Jüri üyeleri arasında oyuncu seçimi yapacak olan Hamdi Alkan ile Kerem Alışık’a yeni isimlerin katılması bekleniyor. Henüz ne zaman yayınlanacağı ve sunucusunun kim olacağının bilinmediği programın çok yakında ekrana gelmesi bekleniyor. Yıldız De Bana adlı yarışma için aday başvurusunun ise çok yakında başlayacağı öğrenildi.

12-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar