Kanal D o diziye son verdi!

Kanal D o diziye son verdi!
En çok izlenme rakamlarına sahip olan Kanal D, ilgi ile izlenen dizisinin bitirme kararı aldı. Televizyon dünyasında uzun süredir konu olan dizi ile ilgili son karar verildi. İşte yeni sezonda ekranlara veda edecek olan o dizi...

Uzun süredir televizyon dünyasında çalkalanan 'Bodrum Masalı devam edecek mi?' sorusu yanıt buldu. Kanal D ve yapım şirketinin biraraya gelerek aldığı karar ile birlikte dizinin sonu belirlendi. Yeni sezon öncesi bir toplantı gerçekleştiren grup yeni dizilerin planlanmasını yaparken diğer yandan da Bodrum Masalı ile ilgili net kararını verdi. Çıkan sonuçta Bodrum Masalı'nın yeni sezonda devam etmeyeceği öne sürüldü. Kanal D ekranlarında yayınlanan bir çok dizi internetten canlı olarak izlemek için KANAL D CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bodrum Masalı devam etmeyecek!

Geçtiğimiz günlerde gelen haberlerde Bodrum Masalı'nın yeni sezon bölümlerine 5 Eylül'de başlayacağı duyurulmuştu. Diziden Timuçin Esen ve Alperen Duymaz dışında diğer başrol oyuncuları da ayrılmıştı. Eğer dizinin devam edilmesi yönünde kara verilseydi,15 Eylül gibi yeni sezonun ilk bölümünün yayınlanması planlanıyordu.

Bodrum Masalı'ndan İstanbullu Gelin'e büyük transfer!

Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı dizi İstanbullu Gelin'e transfer olan Murat Aygen, Can karakterine hayat verecek. Meslektaşı Nihan Aslı Elmas'la evli ve bir kız çocuğu babası olan Murat Aygen, Özcan Deniz'in çocuğunun annesi doktor Begüm'ü canlandıran Özge Borak'la yakınlaşacak."İstanbullu Gelin"in yeni sezon çekimlerine ise 15 Ağustos'ta başlanması düşünülüyor.

11-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar